Ulkoilma 8.2.2018

Wild Taigan – Kuhmon ja Suomussalmen – matkailuyritykset valmistautuvat kevääseen, vaikka Kainuussa vielä lunta riittää ja pakkanen paukkuu. Kesän 2018 parhaat matkailuvinkit ovat ilmestyneet uuden esitteen muodossa. Tänäkin vuonna Wild Taiga tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaiken ikäisille: monenlaista hauskaa tekemistä, kiehtovaa kulttuuria, luonnollista hyvinvointia, mukavaa majoitusta ja makuhermoja hemmottelevaa lähiruokaa.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Alkavat kevät tuo tullessaan myös monta mielenkiintoista tapahtumaa, joista yksi on 17.3. Kuhmo-talolla järjestettävä Ihminen ja Kosmos. Vuonna 1996 perustettu keskusteleva kulttuuritapahtuma tuo jälleen eri alojen osaajia Kuhmoon. Tämän vuoden teema on hyvinvointi, jota lähestytään erilaisista lähtökohdista. Päätöskonsertissa esiintyvät viulistit Sergey Malov, Minna Pensola ja Antti Tikkanen.

Kolmatta kertaa järjestettävät Hankikorriviikot puolestaan kokoavat perhokalastajat Kuhmon upeille koskille 30.3.-8.4. Luvassa on perhokalastusta, luentoja, paikallisten kalastuspaikkojen esittelyä, opastusta sekä yhdessäoloa ja kuulumisten vaihtoa. Kuhmoon saapuvat myös Hans Van Klinken ja Ariko Miettinen kertomaan tarinoita ja opastamaan perhonsidonnassa.

Wild Taigan yritykset esittäytyvät

Wild Taiga On Tour -kiertue tuo alueen yrityksiä esittelemään palveluitaan seitsemälle eri paikkakunnalle helmi-maaliskuussa. Paikalle toivotaan erityisesti yhdistysten ja yritysten edustajia kuulemaan alueen luonto- ja kulttuuritarjonnasta, persoonallisista majoitusvaihtoehdoista, mielenkiintoisista käyntikohteista sekä värikkäistä tapahtumista.

Maksuttomat ja kaikille avoimet tilaisuudet järjestetään seuraavilla paikkakunnilla:

  • Äänekoski 26.2.
  • Jyväskylä 27.2.
  • Pieksämäki 27.2.
  • Pudasjärvi 13.3.
  • Kemi 14.3.
  • Rovaniemi 14.3.
  • Kuusamo 15.3.

 

Wild Taiga
 Travel Dudes – Jenna Davis


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika