Ulkoilma 3.6.2016

Pääkaupunkiseudun luontomatkailuyrittäjien tarjonnassa on monia hauskoja palveluita, joiden avulla kokemattominkin pääsee helposti ja turvallisesti luontoon. Metsähallitus kokosi palvelut viikko-ohjelmaksi matkailijalle ja retkikalenteriksi alueen asukkaalle.


Mainos


Pääkaupunkiseudun takuulähdöt matkailijalle tarjoaa 27.6.-14.8. välisenä aikana vähintään viisi opastettua retkeä viikon jokaisena päivänä. Helsingissä nopeimman reitin luonnon helmaan tarjoavat vesitiet, joten monet viikko-ohjelman retket sijoittuvat Töölönlahdelle tai Vallisaareen. Jos aikaa on pari tuntia enemmän, voi valita retkikohteeksi myös Nuuksion metsäisemmät maisemat.

Virkisty Viherkehällä -retkikalenteri on vielä monipuolisempi kattaus pääkaupunkiseudun luontokohteita ja niille sopivia aktiviteetteja. SUP-laudalla pääsee Suvisaaristoon tai Käärmeluodolle. Nuuksion eri kolkkiin taas voi tutustua patikoiden tai marja- ja sieniretkillä. Joskus hienoin kokemus syntyy retken yllättävästä ajankohdasta, joten kannattaa kokeilla vaikkapa kesäyön taikaa yömelonnassa.

Ohjelmia toteuttaa seitsemän Metsähallituksen yhteistyöyrittäjää, joiden tiedot löytyvät liitteenä olevista ohjelmista.

Ohjelma löytyy täältä (Haltia)

Lähde: Metsähallitus
Kuva: TwentyKnots


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika