Ulkoilma 14.6.2015

Suunnitteletko retkeä kesäiseen luontoon? Tässä UlkoilunMaailma.fiin vinkkejä onnistuneen kesäretken toteuttamiseksi.

Mitä mukaan vaellukselle? (Fjällräven Classic 2013)
Rinkan pakkaaminen
Vaelluskengän valinta
Retkiruoka
Kerrospukeutuminen
Sopiva kuorivaate – Millainen Gore-Tex?
Untuvamakuupussin valinta
Millainen teltta – Tunneli vs. kupoli?
Roskaton retkeily
Jokamiehenoikeudet

Paljon varustetietoa löytyy Varusteet-sivuilta. Helpottaaksesi etsimäsi tiedon löytymistä käytä ”Haku”-ominaisuutta, joka löytyy sivuston oikeasta yläreunasta. Haun kautta löytyy kaikki UlkoilunMaailma.fiin sisältö.

Kysy varusteista! Kysy varuste-expertiltämme kysymys täällä.

Löydä mielenkiintoinen retkeilykohde

karhunkierros01

Suomesta löytyy tuhansia vaihtoehtoja retken toteuttamiseksi. Itselleen sopivan kohteen löytäminen voi olla hankalaa mutta onneksi siihen löytyy apuja. UlkoilunMaailma.fi on tehnyt avuksi Kohdekoneen, josta löytyy useita mielenkiintoisia kohteita ympäri Suomea.

Retkipaikka on Suomen suosituin retkeilyblogi, jossa esitellään runsaasti Suomen retkeilykohteita sekä mielenkiintoisia luonnonnähtävyyksiä.

Metsähallituksen retkeilykohteet löytyvät Luontoon.fi-sivustolta ja kartat Retkikartta.fi-palvelusta.

Teksti ja kuvat: Mika Mannonen

Nämä saattavat kiinnostaa sinua

Untuvaopas – Valitse tarpeittesi mukainen untuva Untuvatakki, untuvamakuupussi, talvimakuupussi, kesämakuupussi, kevytuntuvatakki yms. Kaupoista löytyy tällä hetkellä melkoinen lajitelma erilaisia untuvatuotteita. Monelle untuva on aina untuvaa, mutta jos halutaan oikeasti hyvä ja laadukas, omiin t...
Muutamia vinkkejä pienten lasten kanssa retkeilyyn Monesti messuilla sekä muissa tilanteissa olen kuullut aikuisten sanovan, etteivät lapset ole vielä valmiita retkeilyyn, tai menee vielä pari vuotta kun on mahdollisuus lähteä retkelle. Näissä väittämissä syy ei ole lapsissa, vaan aikuisissa, me teem...

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika