Ulkoilma 9.9.2015

SEO 19R on tehokas ja monipuolienen valaisin vauhdikkaiden lajien ystäville. Se tuottaa jopa 2000 lumenin valotehon. XEO 19R:ssä on kaksi led yksikköä, joiden valokeilaa sekä valon kirkkautta voidaan säätää erikseen. OPTIsense -tekniikka antaa automaattisesti tarpeeseen sopivan määrän valotehoa.

Valaisinpää ja akkuyksikkö voidaan irrottaa otsahihnasta ja käyttää vaikkapa käsivalaisimena. Jatkojohdon avulla akkuyksikön voi sijoittaa neopreeniseen vyökoteloon ja kiinnittää valaisinosan kypärään tai GoPro – kiinnikkeen avulla vaikkapa rintaan. Tällöin akkuyksikköä voidaan kuljettaa siellä, missä sen paino ei häiritse. Akkuyksikköä voidaan käyttää myös Power Bankina 5200 mAh 7,4 V. Akussa olevan USB –portin kautta voidaan ladata esimerkiksi puhelinta tai kameraa.

Missä tarvitsetkaan valoa – Kiinnikkeitä on joka lähtöön

led_lenser_xeo19r_01

Varustepakkaus sisältää polkupyöräkiinnikkeen sekä valaisimelle että akulle, kypäräkiinnikkeen, GoPro -kiinnikkeen, Tripod -kiinnikkeen ja vyöklipsin. XEO 19R saatavana nyt lisävarusteineen kätevässä kuljetuslaukussa.

XEO 19 R Vauhdikkaaseen menoon, ajoviima jäähdyttää ja lisää suorituskykyä.

Led Lenser XEO 19R:ssä on kaksi viimeisimmällä Led tekniikalla varustettua valaisinpäätä, joita voidaan säätää erikseen. AFS-tekniikalla säädät valokeilaa portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi. Valokeilojen ollessa kohdistettu samaan pisteeseen saat maksimaalisen valotehon. Ladattava XEO 19R antaa maksimissaan 2000 lumenin valotehon ja painaa 472 g (valaisinosan paino on 132 g, pääpanta 60 g, akku 280 g). Valaisimen vesitiiviysluokka on IP X6. Mukana toimitettavan jatkojohdon ansiosta akku voidaan sijoittaa esim. reppuun tai taskuun valaisinta käytettäessä.

Led Lenser XOE 19R:ssä on alumiinirunko. Lämpötila-anturi säätelee valaisimen valotehoa automaattisesti ja suojaa sitä ylikuumenemiselta. Mitä nopeampi olet, sitä tehokkaampi on jäähdytysjärjestelmän ilmavirta ja sitä kirkkaampi on valoteho. XEO 19R onkin parhaimmillaan vauhdikkaissa lajeissa, joissa tarvitaan runsaasti valoa.

Tekniset tiedot

XEO 19R – valaisimessa on 5 valotoimintoa: Täysteho, normaaliteho ja himmeä valo sekä optisense automaattihimmennys ja strobo. Valaisin toimii ladattavalla Li-Ion akulla ja tuottaa valotehoa täysteholla 2000, normaaliteholla 1000 lm ja himmeällä 200 lm sekä hätävalona 10 lm. Kokonaispaino on 472 g, Akku 280g. Vesitiiviysluokka IP X6. Värit: Valkoinen ja musta.

Pakkaussisältö

Pakkaus sisältää XEO 19 R:n lisäksi: Akku, jatkojohto, neopreeni vyölaukku, virtalähde, polkupyöräkiinnike, kypäräkiinnike, GoPro -kiinnike, Tripod -kiinnike ja vyöklipsi.
Suositushinta: XEO 19R lisävarusteineen 314,00 € sis. alv 24 %. Myynnissä heti.
Takuu: Led Lenser on luotettava, alan huippua edustava laatuvalaisin, jolla on 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu ja huoltopalvelu Suomessa.
Myynti: Tavaratalot, urheilu- ja retkeilyliikkeet, rauta- ja työkalukaupat, työturvallisuusalan jälleenmyyjät, sähkö- ja LVI-alan tukkuliikkeet sekä liikelahjajälleenmyyjät.

UlkoilunMaailma.fi ei ole testannut tätä tuotetta.

Lähde: Nordic Trail

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika