Ulkoilma 10.8.2015

BaroCook on uusi ja ekologinen tapa valmistaa ruokaa matkalla. Et tarvitse tulta, sähköä tai kaasua. Tarvitset vain luontaisia mineraaleja sisältävän BaroCook-lämpöpakkauksen ja vettä. Se vie vähän tilaa repustasi ja on todella kevyt.

Lämpöpakkauksen ja veden reaktio tuottaa keittimeen höyryä, joka kuumentaa veden kiehuvaksi noin neljässä minuutissa.

Ulkolämpötila tai sääolosuhteet eivät vaikuta sen käyttöön, joten voit lämmittää tai valmistaa ruokasi missä tahansa säässä. Lämpöpakkaukset ja ruuan voi säilyttää rasian sisällä, joten tarvitset rasian lisäksi tilaa vain pienelle määrälle vettä, jota muutenkin tulisi olla aina matkassa mukana. BaroCook toimii myös esimerkiksi merivedellä tai jopa limsalla. Käytetyn lämpöpakkauksen voit laittaa sekajätteeseen tai hävittää sen polttamalla käytön jälkeen.

BaroCook on palkittu arvostetuilla kansainvälisillä ISPO-messuilla kahtena vuotena peräkkäin uusien innovaatioiden finalistipalkinnolla 2014 ja 2015.

barocook_02

Keittimestä on saatavilla 320 ml, 400 ml, 850 ml, 900 ml ja 1200 ml kokoiset versiot. Suositushinnat alkaen 26,90 euroa. Lämpöpussit pienempiin keittimiin 1,90 euroa ja isompiin 2,49 euroa kappale.

UlkoilunMaailma.fi ei ole vielä testannut tuotetta. Tuotetesti tulossa myöhemmin syksyllä.

Lähde: Mastermark Brands

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika