Ulkoilma 19.10.2015

Uusi Leatherman Signal monitoimityökalu on suunniteltu erityisesti luonnossa liikkuville. Tässä työkalussa on huomioitu se mitä ulkoilmaihminen tarvitsee liikkuessaan luonnossa Signaalissa on kaikkiaan 19 eri työkalua, sisältäe mm. tulukset ja pilli.

Signaali sopii kaikenlaisiin outdoor -harrastuksiin, kuten metsästykseen, kalastukseen, geokätköilyyn, retkeilyyn tai muuten ulkona ja luonnossa liikkuville. Tuotekehityksen tavoitteena oli suunnitella, hyvin varusteltu ja täysikokoinen työkalu outdoor – käyttöön. Työkalu jossa on kaikki tarpeellinen. Leatherman haluaa auttaa ihmisiä valmistautumaan odottamattomaan retkeillessään luonnossa.

leatherman_signal_02

Uudessa Signal monitoimityökalussa on survival- tyyppisiä työkaluja, kuten tulukset, timanttihiomakivi ja pilli. Signalissa on tietysti myös perinteiset Leatherman ominaisuudet, kuten pihdit, veitsi, tölkinavaaja, saha, naskali ja irrotettava taskuklipsi. Lisäksi se sisältää suosittuja ominaisuuksia, kuten vasara, vaihdettavat sivuleikkurit, timanttiviila, ja bit kit -adapteri.

leatherman_signal_03

UlkoilunMaialma.fi tulee testaamaan tuotetta loppusyksyn aikana.

Lähde: Maahantuoja / Leatherman

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika