Ulkoilma 4.6.2015

Balilainen riippumattovalmistaja Ticket to the Moon on uudistanut MoonHammock-riippumattosarjansa. Uuden Express Setting -pussin ansiosta riippumaton saa hetkessä vetäistyä esiin ja ripustettua vaikkapa takapihalle, puistoon tai järven rannalle. Relaushetken jälkeen riippumaton saa helposti pakattua takaisin puolikuun muotoiseen pussiin tai uuteen sivutaskuun. Kevyen Hammockin voi parkkeerata pysyvästi mieluisaan lekottelupaikkaan, tai sitä voi kantaa mukana kesämenoissa ja ripustaa hetkessä sinne, missä hyvältä tuntuu.

moonhammock_02

MoonHammock‑riippumattojen mukavan tuntuinen kangas tarjoaa hyvän olon ja makeat torkut. Materiaali on hengittävää laskuvarjonailonia, joka ei synnytä painepisteitä vaan antaa veren kiertää vapaasti vartalossa. Laadukas materiaali kestää kosteutta, ja jos kesäsade yllättää, se kuivuu nopeasti.

MoonHammockeja on saatavilla yhden ja kahden hengen koossa kirkkaan kesäisissä väreissä. Single-, Double- ja KingSize-mallit ovat kivasti kaksivärisiä, Compact-mallit ovat yksivärisiä ja niissä on kiinnitysköydet mukana.

MoonHammockit mahtuvat pakattuna pieneen tilaan ja painavat vain 480–730 g. MoonHammock kulkee siis kevyesti mukana juuri sinne, missä haluaa ottaa tilan haltuun ja ilmoittaa maailmalle, että minä rentoudun nyt.

Myynti hyvin varustetut urheilu-, retkeily- ja vapaa-ajan myymälät sekä tavaratalot.

Koot ja suositushinnat

MoonHammock Single Pituus koukusta koukkuun 3,20 m, makuupituus 2,90 m, leveys 1,50 m. Suositushinta 42,90 €.
MoonHammock Double Pituus koukusta koukkuun 3,20 m, makuupituus 2,90 m, leveys 2,00 m. Suositushinta 49,95 €.
MoonHammock Compact Pituus koukusta koukkuun 3,20 m, makuupituus 2,90 m, leveys 1,50 m. Suositushinta 54,90 €.
MoonHammock Kingsize Pituus koukusta koukkuun 3,20 m, makuupituus 2,90 m, leveys 2,00 m. Suositushinta 69,90 €.

Lähde ja kuva: Maahantuoja

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika