Ulkoilma 8.6.2015

Calazon laadukkaat retkeilykartat saapuvat Suomen kauppoihin kesäkuun aikana. Retki-lehden entisenä päätoimittajana ja Suomen luontokeskus Haltiassa vaikuttaneen Mikko Lamminpään luotsaamaan mallistoon kuuluu 11 retkeilykarttaa Suomen suosituimmista kohteista aina Kilpisjärveltä Helsingin saaristoon.

calazo_04

Kartat ovat Tyvek-materiaalia, joka on vedenkestävää ja repeämätöntä. Lisäksi se on kopiopaperia kevyempää, ja siihen voi tehdä kynällä merkintöjä. Kartat voi valmistajan mukaan taittaa miten haluat tai rytätä sen taskuusi. Valmistaja takaa materiaalin kestävän 20 000 taittokertaa.

calazo_01

Aina viimeisimmät tiedot

Karttojen pohja-aineiston toimittaa Maanmittauslaitos ja Metsähallitus. Kartoista tehdään pieniä painoksia, ja päivitetään aina ajankohtaisin maasto-, reitti- ja matkailutiedoin.

Karttojen mittakaava on 1:25 000 tai 1:50 000, joten karttoja on helppo lukea. Kartat ovat kooltaan 50 cm x 70 cm tai 70 cm x 100 cm, ja ne myydään pahvipakkaukseen taitettuina. Pakkausten valokuvat ovat luontovalokuvaajaTéa Karvisen käsialaa.

calazo_02

UlkoilunMaailma.fi tutustuu karttoihin tarkemmin niiden saavuttua painosta.

Kartat ovat nyt myynnissä. Testaamme parhaillaan karttoja.

Karttojen suositushinnat vaihtelevat koon mukaan 13,90 €, 15,90 € ja 17,90 €.

www.calazo.fi

UlkoilunMaailma.fi

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika