Ulkoilma 22.4.2016

Toukokuun 10. järjestettävä Unelmien liikuntapäivä kasvaa kohisten. Ensimmäiseen Unelmien liikuntapäivään on ilmoitettu jo lähes 800 liikuntatapahtumaa ja 16 000 on kertonut osallistuvansa näihin tapahtumiin. Kasvutahti on kova, ja Unelmien liikuntapäivään on vielä yli kaksi viikkoa aikaa ilmoittautua.


Mainos


Unelmien liikuntapäivä on tarkoitettu meille jokaiselle. Voit toteuttaa sitä perheen, ystäviesi, seurasi tai vaikkapa työkavereiden kanssa. Liikuntapaikka voi löytyä hyvinkin läheltä. Voit liikkua luonnossa, omassa pihapiirissä tai vaikka kotona.

Tämän kansan idearikkaus on ihan uskomatonta! Tuntuu, että tämmöistä lupaa irrotella on odotettu vuositolkulla ja Unelmien liikuntapäivänä 10.5. kirmaillaan kuin vasikat kevätlaitumella. Se on päivän tarkoituskin – tuottaa omanoloista liikettä”, hehkuttaa Matleena Livson Valosta.

Liikunta tuottaa hyvää mieltä ja terveyttä, ja näitä hyvää tekeviä vaikutuksia on mukava myös jakaa. Tunnetko vanhuksen, joka haluaisi ulos? Tai tuleeko mieleesi joku yksinäinen henkilö, joka kaipaisi seuraa?

Unelmien liikuntapäivänä sinun on mahdollista tuottaa hyvää mieltä kutsumalla ystävä ulos vaikka pienelle lenkille tai pihatalkoisiin”, innostaa Virpi Lumimäki Yksi elämä -terveystalkoista.

Tutustu, osallistu, keksi oma!

Seuraa, mitä paikkakunnallasi tapahtuu! Tapahtumia on jo 700 ympäri Suomen ja lisää tulee koko ajan. Kaikki Unelmien liikuntapäivän tapahtumat löydät verkossa osoitteesta unelmienliikuntapäivä.fi . Kirjaa oma tapahtumasi verkkosivulle ja haasta muitakin mukaan.

Unelmien liikuntapäivä aloittaa unelmien ketjun

Unelmien liikuntapäivä on startti isommalle unelmalle: se jatkuu syyskuussa ”Liikkumisen unelmakuukautena” ja huipentuu ”Liikkumisen unelmavuoteen 2017” Suomen juhliessa itsenäisyyden satavuotista historiaa teemalla ”Yhdessä”. Mukana on jo kymmeniä kaupunkeja ja kuntia eri puolelta Suomea.

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on osa WHO:n Move for Health hanketta, jonka tavoitteena on edistää liikuntaa ja terveellisiä elintapoja. Unelmien liikuntapäivän taustatahoina Suomessa ovat Yksi elämä -terveystalkoot ja Valon koordinoima Liikkujan polku-verkosto.

Lisätietoja Unelmien liikuntapäivästä www.unelmienliikuntapäivä.fi

Lähde: Valo


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika