Ulkoilma 17.11.2015

Alkuvuodesta kerroimme, että UlkoilunMaailma.fiin juuret yltävät kymmenen vuoden taakse vuoteen 2005. Viimeiset viisi vuotta sivusto on kantanut nimeä UlkoilunMaailma.fi. Vuosi 2016 tuo mukanaan muutoksia, joista olemme kovin innoissamme. Tuomme sivuston jälleen kiinni tähän aikaan.

Elämme ulkoilmasta

Uudistuvan sivuston ajatus on ”Elämme ulkoilmasta”, jolla haluamme kertoa että se kaikkein tärkein asia meille on ulkoilma. Tämä tulee näkymään uusina kuvapäivityksinä eripuolilta Suomea sekä maailmaa. Kuvilla halutaan välittää kuinka monipuolista on ulkoilu ja kuinka paljon erilaisia harrastuksia voi harrastaa ulkona.

Uusi osa-alue ”Elämäntyyli” vie lukijat tutustumaan siihen maailmaan, jonka innoittajana toimii ulkoilma. Trendit, ihmiset ja tapahtumat, jotka saavat inspiraationsa ja elantonsa ulkoilmasta.

Yhteistyösisällöt avaavat lukijoille uusia puolia Suomen kohteista sekä niihin linkittyvistä palveluista.

uusi_ulkoilma_01
Ulkoilma on entistä vahvemmin mukana sosiaalisessa mediassa. Tutustu jo Instagramissa www.instagram.com/ulkoilma/ -> @ulkoilma

Uusi sivusto tulee myös toimimaan moitteetta kaikilla mahdollisilla näytöillä ja sosiaalinen media nostetaan vielä vahvemmin osaksi kokonaisuutta.

Uusi Ulkoilma vuonna 2016

Ulkoilma julkaistaan vuoden 2016 alussa. Anna kommentteja sekä ehdotuksia kommentoimalla tähän tai blogisivuille, jotka kertovat uudistuksesta. Uusi Ulkoilma –sivuilla kerrotaan miten uudistus etenee ja sitä kautta pääsee vaikuttamaan tulevaan sisältöön. Blogi löytyy osoitteesta www.ulkoilma.fi (uusiulkoilma.wordpress.com)

uusi_ulkoilma_02
Skaalautuvat kuvat sekä iso helposti luettava teksti.

UlkoilunMaailma.fi ja Ulkoilma ovat Mannonen Outdoorin julkaisemia nettipalveluita.

UlkoilunMaailma.fi

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika