Ulkoilma 24.1.2016

Sain Haglöfsiltä testattavaksi heidän kevään rinkkauutuuden Strive 50:n. Strive 50 kuuluu Haglöfsin LIM-sarjaan, joten materiaalit ovat erittäin kevyitä. Rinkka soveltuu grammanviilaukseen mutta myös nopeaan retkeilyyn.

haglofs_strive_02


Mainos


haglöfs_l_m_strive_50Haglöfsin kevään 2016 rinkkauutuus LIM Strive 50 on 1140 gramman painoinen tehopakkaus, johon kuuluu kourallinen mielenkiintoisia yksityiskohtia. Lantiovyöhön on tehty kätevät verkkokangastaskut, joihin voi laittaa esim. hanskat. Taskujen vetoketjut ovat hyvättä linjassa, joten taskujen käyttö on todella helppoa. Tarkkaan mietityt leikkaukset tekevät rinkasta hyvin särmän ja istuvan. Ulkopuolella on verkko, johon voi nopeasti laittaa esim. taukotakin roikkumaan. Rinkassa on paikka myös juomajärjestelmälle. Koko rinkan saa auki nerokkaasti suunnitellusta roisketiiviistä vetoketjusta, joka on keskellä rinkkaa. Rinkasta löytyy paikat myös vaellussauvoille tai jäähakuille. Rinkan materiaalina käytetty Bluesign-merkittyjä 100HT Robic™-kangasta sekä järeämpää 210D Oxford Polyamidia.

Strive 50 tulee myyntiin M/L –kokoisena ja sen säädöt riittävät minun selkääni hyvin. Pituuteni on muuten 186 cm. Saatavilla olevat värit ovat sininen tai musta. Hinta tulee olemaan noin 200 euroa.

Ulkoilma testaa tuotetta kevään 2016 aikana. Testi on toteutettu yhdessä Haglöfs Suomen kanssa.

Teksti ja kuvat: Mika Mannonen


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika