Ulkoilma 1.3.2017

Halti tuo markkinoille rennon kokoelman kevätvaatteita, -jalkineita ja -varusteita, joiden joukosta löytyy kaikki tarvittava urbaaniin kaupunkiulkoiluun. Tuotteissa yhdistyvät keveys, helppous, käytettävyys ja toiminnallisuus. Materiaalit ja värit ammentavat inspiraationsa ympäröivästä luonnosta: niissä heijastuvat kevätauringon herättämä luonto raikkaine sävyineen ja jäätikön kylmä kauneus.


Mainos


Haltin maailma on tänä keväänä täydellisen yksinkertainen – aivan kuten luonto itse.  Kevätmallisto innostaa käyttäjänsä nauttimaan luonnon tarjoamista unohtumattomista kokemuksista ja saattaa hänet näin lähemmäs luontoa.

Haltin kevät yhdistää laaja-alaisen ulkoiluosaamisen selkeään muotokieleen ja tarjoaa tyylikkään kokoelman vaatteita, jalkineita ja ulkoiluvarusteita. Mallistosta löytyy sekä naisille että miehille kaikki urbaaniin kaupunkiliikuntaan: takkeja, housuja, paitoja, shortseja, hameita, päähineitä, hanskoja, sukkia, lenkki- ja vaelluskenkiä sekä laukkuja.

Haltin uutuustuotteet on suunniteltu luonnon ehdoilla ja sitä ajatellen. Ajaton design näkyy tuotteiden selkeissä ja vähäeleisissä linjoissa. Korkeatasoiset, älykkäät materiaalit tekevät tuotteista istuvia, kevyitä ja kestäviä. Niissä yhdistyvät tyylin, käytettävyyden ja toiminnallisuuden tärkeimmät elementit.

Minimalistista estetiikkaa

Haltin tuotteiden materiaalit, kuosit ja värit ammentavat inspiraationsa ympäröivästä luonnosta. Kevätmalliston perustana ovat pohjoiset olosuhteet, harmoninen mielenlaatu ja käytännönläheinen, luonnosta kumpuava estetiikka.

Kevään malliston innoituksen lähteenä on kevätauringon herättämä luonnon väriloisto raikkaine sävyineen. Toisaalta mallistossa heijastuu myös jäätikön kylmä kauneus: maisema, jossa pilvet heijastuvat vasten kirkasta taivasta. Malliston värikartassa ovat muun muassa lime, grafiitinharmaa, mustikansininen, pinkki, oranssi, punainen, beige ja musta. Tuotteissa on hyödynnetty innovatiivisella tavalla sekä luonnonmateriaaleja että teknisiä materiaaleja.

Kevätmalliston tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti kestävissä olosuhteissa. Tuotannossa noudatetaan ihmisiä ja ympäristöä teollisuuskemikaaleilta suojaavia REACH-asetuksia.

Lähde ja kuvat: Halti Oy


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika