Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 1.2.2015

YLE FEMalta alkaa tänään viisiosainen sarja Erämaan armoilla, jossa norjalainen Lars Monsen seikkailee yllättävissä olosuhteissa. Ensimmäisessä jaksossa Lars viedään helikopterilla silmät peitettynä hyisen veden ympäröimälle saarelle. Hänellä on viisi päivää aikaa hankkiutua taas ihmisten ilmoille. Kuinka Lars selviytyy kokeesta?

Muut jaksot

8.2. 2/5. Helikopteri vie Larsin keskelle erämaata, ja eväänä on vain muutama pala näkkileipää. Alueella on satanut runsaasti, ja Larsin on lähdettävä vaeltamaan kohti maalia, jonka tarkkaa sijaintia hän ei edes tiedä.
15.2. 3/5. Lars on tottunut vaeltamaan tuntureilla, mutta nyt hänet jätetään keskelle kuusimetsää ilman kompassia. Kartastakin puuttuvat olennaisimmat tiedot. Karhuja tiedetään kyllä alueella oleskelevan.
22.2. 4/5. Lars Monsenin tehtävänä on tänään korkealle vuorelle, josta avautuu näköala kaikkiin ilmansuuntiin. Lars koettaa päätellä, missä on.
1.3. 5/5. Lars Monsen on joutunut jo selviytymään huonosta säästä ja elämään niukalla ravinnolla. Nyt hän tuntee olevansa jo kotikentällä. Hänen on kuitenkin taivallettava 110 km viidessä päivässä päästäkseen maaliin.

Sunnuntaisin YLE FEM 18:30. YLE AREENA katsottavissa 1.2. 18:30 alkaen http://ohjelmaopas.yle.fi/1-2295839

Lähde ja kuva: YLE

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika