Ulkoilma 25.2.2018

Retkipaikan tiimi tiedottaa: Ota kalenteri esiin ja varaa sieltä päivämäärät 21.-22. huhtikuuta, sillä silloin vietetään Jyväskylän Paviljongissa ensimmäisiä Retkelle-messuja.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Luonto on vain yhden askeleen päässä, kuuluu messujen teema. Retkipaikka haluaa rohkaista sinua ottamaan sen askeleen. Retkelle-messujen ohjelmasta vastaa Retkipaikan kirjoittajatiimi.

Retkelle-messujen henki on lämmin ja helposti lähestyttävä. Nuotion äärellä tapaat Retkipaikan kirjoittajia:
 Minna Jakosuo, Caj Koskinen, Pirkko Siikamäki, Petri Pihko ja Kari Rantanen. He antavat vinkkejä vasta-alkajille: mistä löydät parhaat kohteet ja mitä kannattaa ottaa retkelle mukaan.

Messuilla on paljon mielenkiintoista ohjelmaa myös kokeneelle samoilijalle. Esimerkiksi Minna Jakosuo kertoo kuukauden kestäneestä hiihtovaelluksestaan Lapissa, ja Petri Pihko antaa vinkkejä siitä, kuinka retkeilijä voi tulkita ja ennustaa säätä.

Ohjelmaan sisältyy myös metsämeditaatioharjoituksia ja karttapaja pienryhmille: näitä taitoja pääset soveltamaan heti toukokuussa säiden lämmettyä!

Samaan aikaan Retkelle-messujen kanssa Jyväskylän Paviljongissa vietetään Metsämme-koulutustapahtumaa metsänomistajille ja WEMMI-kevätmarkkinoita. Yleisölle on kaikkiin kolmeen tapahtumaan vapaa pääsy.

Retkelle-tapahtuma Facebookissa – käy tykkäämässä saadaksesi uutiset tapahtumaan liittyen!

Matkailu- tai retkipalveluja tarjoava yrittäjä, varaa paikkasi!

Haluaisitko saada yrityksellesi uusia asiakkaita retkeilyn vasta-alkajista sekä löytää somevaikuttajan yrityksesi yhteistyökumppaniksi? Tervetuloa näytteilleasettajaksi! Messuilla tavoitat huomisen retkeilijät sekä Retkipaikan tiimin mainiot retkeily- ja some-osaajat.

Messujen kohderyhmänä ovat kaikki retkeilystä kiinnostuneet, mutta ennen kaikkea he, jotka ovat vasta astumassa retkeilyn maailmaan, kaivaten enää sitä viimeistä pikku rohkaisua. He saattavat tarvita juuri sinun palveluasi: olipa se sitten majoitusta tai lounas retkeilyreitin lähellä tai varusteita ja retkeilyvaatteita. Opastetut retkipalvelut ovat yksi iso juttu, niiden tarve vain kasvaa!

Messuteema kuuluu: Luonto on vain yhden askeleen päässä.

Teema avaa valtavasti mahdollisuuksia yrittäjille tavoittaa kokonaan uusia asiakkaita. Keväällä aurinko paistaa ja polut sulavat ja silloin on paras hetki hankkia ensi kesän uudet varusteet ja retkivinkit!

“Pienellekin firmalle juuri se oikea somen tiimipelaaja”

Messuilla mukana tulee olemaan runsaasti Retkipaikan kirjoittajia sekä messukävijöiden että näytteilleasettajien kanssa jakamassa asiantuntemustaan. Retkipaikan tiimistä löytyy kaikkien lajien ulkona liikkumisen ja sisällöntuotannon osaajia eri puolilta Suomea.

Minun tavoitteeni on törmäyttää oikea tiimiläisemme oikean näytteilleasettajan kanssa ja uskon, että siitä voi syntyä pitkä ja hedelmällinen yhteistyö“, Anne Sulander kertoo. Sulander toimii Retkipaikan yhteyshenkilönä messujärjestelyissä.

Tee paikkavaraus helposti netissä tai soittamalla

Jyväskylässä pidettävillä messuilla näytteilleasettaja pääsee varsin edullisesti mukaan verrattuna pääkaupunkiseudun taksoihin. Voit nyt varata paikkasi yrityksellesi paikan messuilta kätevästi netissä tai soittamalla Annelle.

Varaa paikkasi tästä >>

Mikäli toiveissasi on löytää sisällöntuottaja hedelmälliseen ja mahdollisesti myös pitkäkestoiseen yhteistyöhön, otathan yhteyttä Retkipaikan Anneen:

Anne Sulander
anne(at)retkipaikka.fi
P. 043 826 9718

Retkelle-messujen tiimi toivottaa sekä yleisön että näytteilleasettajat lämpimästi tervetulleiksi mukaan messuille inspiroitumaan, rohkaistumaan ja nostamaan yhdessä kotimainen retkeily ja luontomatkailu uusiin ulottuvuuksiin!

& Retkipaikka


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika