Ulkoilma 11.12.2017

Thermos on maailman tunnetuin ja vanhin termospullojen valmistaja. Sen tarina alkoi ensimmäisen termospullon tuomisesta markkinoille jo vuonna 1904. Thermos voitti lukuisia palkintoja tästä mullistavasta keksinnöstä. Kaikki lämpöä eristävät astiat tunnetaankin nykyään yleisnimellä termos, Thermoksen mukaan.


Mainos


Pitkän olemassaolonsa aikana merkki on tuonut markkinoille mm. ensimmäisen lisensoidun lounassetin lapsille jo 1950-luvulla. Setin kuvitus oli aikansa tunnettuimmasta villin lännen sankarista Roy Rogersista. 1970-luvulla Thermos valmisti ensimmäisen modernin terästermoksen. Tätä ennen termospullojen eristävänä materiaalina toimi lasi. Teräs soveltuu huomattavasti paremmin esimerkiksi retkeilyyn tai työmaalle, kun taas lasieristystä käytetään edelleen tietyissä ravintola- ja tarjoilupuolen termoksissa.

Suomessa Thermos tunnetaan parhaiten helposti tunnistettavista lippulaivamalleistaan, jotka tarjoavat lukuisia testejä voittaneen lämmöneristystekniikkansa upeissa yön sinisissä ja punaisissa väreissä.

Thermoksen omassa valmistusmenetelmässä tyhjiö muodostetaan 1000 °C uunissa ja suojataan ensiluokkaisilla sekä kevyillä materiaaleilla. Thermoksen tyhjiöllä onkin kymmenen vuoden takuu.

Suomen sääolosuhteet tekevät kunnollisesta kestävästä ja kevyestä termoksesta olennaisen retkeilyvarusteen ympäri vuoden.

Thermos Midnight Blue / Midnight Red

Thermoksen termospullojen pullojen lippulaiva. Tyhjiö muodostettu tyhjiöuunissa.

– kestävä lommoutumiselta estävä jousiteräksestä valmistettu ulkokuori
– pesua varten purettavissa oleva automaattikorkki, joka toimii yhdellä kädellä ja sulkeutuu itsestään, jos pullo kaatuu tai juomakuppi kierretään paikalleen (estää unohtamasta korkkia auki)
– pullon sisäpinta on elektrokiillotettu, mikä vähentää maku- tai hajujäämiä pullossa

Testimenestykset mm. Kuluttaja-lehti testivoitto 1/2011, Tekniikan Maailman testivoittaja 22/13. Suomen Luonto 4 tähteä 10/13. Retki-lehden testivoittaja 12/2016 (1L malli)

Lähde: Mastermark Brands Oy


MainosNämä saattavat kiinnostaa sinua

Uudella Thermos-pullolla juomat pysyvät kuumana Vain Thermos on aito termos. Thermos perustettiin vuonna 1904 ja se on maailman johtava lämpöeristeisten ruoka- ja juoma-astioiden valmistaja. Alkuperäisenä tuotteena Thermoksen nimi onkin tunnettu ympäri maailmaa kaikkien lämpöeristepullojen yleisni...
Esittelyssä: Uusi Stanley Master: Kahvi kuumana jopa 40 tuntia Stanley on tunnetusti laadukkaiden termospullojen valmistaja. Uudessa Master-mallistossa perinteisestä termoksesta on tehty entistäkin parempi. Master on valmistajan mukaan suunniteltu heille, jotka vaativat parasta kestävyyttä ja suorituskykyä. ...
Stanley, ulkoilevan ihmisen luottokumppani – nyt Suomessa Vuodesta 1913 saakka amerikkalainen Stanley on ollut termostuotteiden laadun tae. Se pitää kuuman kuumana ja kylmän kylmänä – olosuhteista riippumatta. Nyt Stanley on saapunut myös Suomeen, ja klassikkomaineeseen kohonneet termostuotteet ovat saatava...

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika