Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 12.5.2016

Haglöfsin malliston kevyin vaellusrinkka Strive 50 on kompakti kantoväline gramman viilaajan tarpeisiin. 50-litran rinkkaan mahtuu jopa viikon vaelluksen varusteet.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Haglöfsin L.I.M –sarja on ultrakevyiden varusteiden mallisto, josta löytyy kampetta jopa usean yön vaellukselle. Sarjaan kuuluvan Strive 50 rinkkan tilavuus on 50-litraa, kannettavuus reilun 10 kilon kuormalle hyvä ja tyhjäpaino on valmistajan mukaan vain 1 140 grammaa. Rinkan olemus on kevyt, materiaalit ohuita, yksityiskohdat harkittuja. Kokonaisuus näyttää ja tuntuu kevyeltä. Yhdessä muiden kevyiden varusteiden kanssa tila riittää hyvin ja paino pysyy kurissa.

Rinkan etuosassa on koko matkalta avautuva vetoketju, joka helpottaa rinkan pakkaamista sekä purkamista. Rinkan sisällä on paikka juomajärjestelmälle. Lantiovyöltä löytyy vetoketjulliset taskut pientarvikkeille. Rinkan ulkopuolella on kiristettävä kuminauha esimerkiksi taukotakille. Selän säätö on rajallinen.

haglöfs_l_m_strive_50_3

Strive 50 on omiaan kevyillä varusteilla kuljettavalle kesävaellukselle kun varusteiden kokonaispaino pysyy 10 kilon tuntumassa. Testissä palataan kestävyyteen sekä toimivuuten kesän 2016 aikana.

Myynnissä enimmäkseen ulkomaalaisissa verkkokaupoissa. Hinta noin 150-200 euroa.

Testi on tehty yhteistyössä Haglöfsin kanssa.

Teksti ja kuvat: Mika Mannonen


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika