Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 10.3.2020

Natura Viva on valittu hoitamaan Teijon kansallispuiston Matildanjärven palveluista. Yrittäjä vastaa Teijon luontotalon toiminnasta, kahvilasta ja kansallispuiston asiakaspalvelusta sekä tarjoaa retkeilypalveluita. Sopimus on tehty viideksi vuodeksi.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Tarjoamme monipuolisen valikoiman luontoaktiviteetteja, kuten melontaa, suppailua ja fatbike-pyöräilyä. Edelleen vuokrattavana on rantasauna Matildanjärven rannalla, Kalamajat, Vicksbäckinlahden varauskota, soutuveneet Matildanjärvellä ja 19 matkailuvaunupaikkaa“, kertoo Ilkka Lariola Natura Vivasta.

Teijon kansallispuistoa on hieno luontokohde, jonka kävijämäärät ovat olleet vahvassa kasvussa. On hienoa päästä kehittämään luontomatkailua Teijoon yhdessä Metsähallituksen ja muiden toimijoiden kanssa. Me uskomme vahvasti siihen, että ihmisellä on hyvä olla luonnossa. Haluamme olla mahdollistamassa luontokokemuksia mahdollisimman monelle“, Lariola lisää.

Salossa sijaitsevassa Teijon kansallispuistossa luonnonrauha kohtaa historiallisten ruukkikylien nykyelämän ja käsityöläisperinteet. Ruukkikylistä pääsee suoraan kansallispuiston vaihtelevaan maisemaan.

Toivomme, että kumppanimme monipuoliset palvelut tuovat Teijon luontotalolle retkeilijöitä viihtymään ja nauttimaan kansallispuiston ulkoilumahdollisuuksista metsissä, soilla ja vesillä“, sanoo puistonjohtaja Harri Karjalainen Metsähallituksesta.

Natura Viva on vuonna 2007 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut luontoaktiviteetteihin. Kiinteät toimipisteet sijaitsevat Vuosaaren melontakeskuksessa Itä-Helsingissä ja Nuuksion Haukkalammella Espoossa.

Metsähallitus
Jari Kostet


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika