Ulkoilma 25.1.2016

Saksan Münchenissä on jälleen palkittu runsas kourallinen ensi talven uutuuksia. ISPO-palkituista tuotteista bongasimme mielenkiintoisimmat esittelyyn. Kaikki perustuu lehdistötietoihin, joten onko näistä oikeasti mihinkään niin se paljastuu talvikaudella 2016-2017.

SALOMON – S-LAB PEAK 20
ispo_salomon_slab

Hyvästä istuvuudesta sekä joustavasta rakenteesta kiitosta saanut 20 litrainen multisportreppu. Tilaa pehmeälle juomapulloille sekä juomarakolle.


Mainos


BLACKYAK – HOODED ACTIVE DOWN JACKET
ispo_blackayk_down

Uudella tavalla suunniteltu untuvatakki. Pitkän suunnittelutyön tuloksena on saatu takki liikkuman hyvin käyttäjän liikkeiden mukaisesti. Saumat on tehty sisälle, jotta langat eivät altistu ulkopuoliselle kulumiselle. Blackyak nappasi useita ISPO-palkintoja innovatiivisilla tuotteilla.

MERRELL – CAPRA GLACIAL ICE+ MID WATERPROOF
ispo_merrell_capra_ice

Merrell on saanut yksinoikeudella käyttöönsä uuden Vibram-pohjan, jonka vakuutetaan suojelevan ennennäkemättömän hyvin pakkaselta. Pohja muuttaa käyttäytymistään pakkasella luoden hyvän pidon jäälle. Uutuuspohjaa nähdään Merrellin ICE-sarjassa.

FJÄLLRÄVEN – POLAR ENDURANCE 3
ispo_fjallraven_polar3

Fjällrävenin Polar-sarjaan kuuluvaa telttaa on hiottu pitkään ja hartaasti. Viimeinkin tuote alkaa olemaan kunnossa, ja sille povataan äärimmäinen kestävyys vaativissa olosuhteissa.

Näiden lisäksi on tulossa paljon viimeisen päälle hiottuja asusteita, joissa keinomateriaalit, untuvat ja merinovillat sekoittuvat kauniisti. Trendinä tuntuu olevan hyvin tekniset tuotteet, joista on metsäläisyys hyvin kaukana. Cityretkeilijälle on tulossa varsinaiset kissanpäivät.

Katso myös Halti Sledge –ahkio, joka nappasi hienosti ISPO-palkinnon.

Teksti: Mika Mannonen
Kuvat: ISPO


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika