Ulkoilma 4.1.2014

Lauantaina 18.1.2014 vietetään Suomen ensimmäistä talviretkipäivää. Retkipäivänä kuka vaan voi järjestää omanlaisensa retken ja kutsua muitakin mukaan!

Keväällä 2013 lanseerattu Retkipäivä saa nyt jatkoa kolmen Retkipäivän merkeissä, kun sitä vietetään talvella 18.1., keväällä 26.4. ja alkusyksystä 30.8. Idea talviretkeilystä tuli luonnollisena jatkumona kahdelle edelliselle retkipäivälle. Retkeily ei ole vain kesäinen aktiviteetti, vaan haluamme nostaa esiin talvista luonnossa liikkumista ja sen mahdollistamia elämyksiä.

Retkipäivän tarkoituksena on innostaa ja kannustaa ihmisiä retkeilemään enemmän. Retkiä voivat järjestää yksityishenkilöt, yhdistykset, yritykset – käytännössä kuka tahansa. Retkipäivä haluaa kannustaa ihmisiä tutustumaan omaan lähiseutuunsa enemmän, nauttimaan luonnosta ja saamaan uusia elämyksiä retkeillen. Retkipäivän taustalla on Pääkaupunkiseudun Partiolaiset.  Haastamme kaikki voittamaan pakkasen pelkonsa ja lähtemään retkelle lauantaina 18.1. Retkelle voi lähteä omalla porukalla tai järjestää avoimen retken, johon kuka tahansa saa osallistua. ”Kun elämä on levontonta ja kiireistä, parhaan rauhoittumispaikan löytää luonnosta. Perheenäitinä sydämeni suli, kun lapseni sanoi Espoon Klobbenin rannassa, että tämä on maailman paras leikkipaikka! Uskaltaudu sinäkin luontoon ja yllätyt!”, kannustaa Retkipäivän taustalla toimiva Elli Keisteri-Sipilä.

Retkipäivän nettisivuilta www.retkipaiva.fi löytyy tietoa Retkipäivästä. Sinne voi myös jättää oman retken tiedot, vinkata hyvästä retkipaikasta tai kurkata muiden jättämiä retkivinkkejä.

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset / Retkipaiva.fi

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika