Ulkoilma 26.1.2016

Uusia talvilajeja ja vanhoja klassikoita Talviluonnon päivänä 6.2. Haltiassa.

Espoon Nuuksiossa sijaitsevassa Suomen luontokeskus Haltiassa otetaan lauantaina 6.2.2016 ilo irti talvesta. Talviluonnon päivä kokoaa yhteen talvisia lajeja ja harrastusmuotoja. Kokeilemaan pääsee esimerkiksi suosittua retkiluistelua ja trendikkäitä altai-suksia tai talvikalastusta ja ringetteä. Lisää vauhtia lauantaihin saa myös pulkkamäessä tai husky-ajelulla. Tapahtumakentän lumitykin avulla esitellään lumimyrskyn voimaa ja kokeillaan myös teltan pystytystä kovassa puhurissa.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Rauhallisempaa menoa kaipaava voi tutustua Sipoonkorven luontoyrittäjien toimintaan, testata talviretkeilyvarusteita, saunoa rantasaunassa ja paistaa makkaraa retkinuotiolla. Sisätiloissa saa opastusta uuteen kalastuslakiin tai voi vaikkapa katsoa kansallispuistoelokuvan sekä tutustua Haltian näyttelyihin: elämykselliseen päänäyttelyyn, Liikutus-erikoisnäyttelyyn ja Teemu Järven teoksiin Galleria Haltiassa. Ravintolassa on monipuolisen talven pitopöydän kruununa madekeittoa.

Haluamme tarjota kävijöille mahdollisuuden kokeilla monia talvilajeja ja löytää retkeilyn ilon. Talviseen elämyspäivään pääsee pienellä vaivalla ja bussimatkan hinnalla”, sanoo asiakasneuvoja Touko Heikkinen Suomen luontokeskus Haltiasta.

Talviluonnon päivän ohjelma on maksutonta, ohjelmaa on klo 10-15. Haltia on avoinna klo 9.30-17.00.

Lähde: Metsähallitus
Kuva: Metsähallitus / Antti Saario


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika