Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 15.6.2017

Tahkorinteet työstää parhaillaan 1,5 km mittaista alamäkipyöräilyreittiä Tahkolle. Uusi reitti vastaa tarpeeseen saada aloitteleville alamäkipyöräilijöille helppo paikka kokeilla ja aloittaa uusi harrastus.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Reitti avataan kahdessa osassa

Uuden alamäkipyöräilyreitin tekemiseen on haluttu keskittyä kunnolla ja siksi reitin tekeminen myös ottaa aikansa. Uusi reitti noudattelee osittain yhden viidestä aiemmin tehdystä reitistä ja siten käytännössä on mahdollista ottaa jo uudistettua reittiä ensimmäinen 400 metrin osuus käyttöön juhannuksena. Loppuosa radasta valmistuu heinäkuussa.

”Haluamme laajentaa alamäkipyöräilymahdollisuuksia uusien harrastajien ja kokeilijoiden ulottuville. Lisäksi haluamme edetä Tahko Action Planin hengessä kohden Tahko bike park –kokonaisuutta”, toteaa Tahkorinteiden liiketoimintajohtaja Pasi Martikainen ja jatkaa ”Uusi rata on entisiä leveämpi ja siihen tehdään kallistuksia sekä sopivia muotoja alamäkipyöräilyn ehdoilla. Radasta tulee kaikille varmasti mieluisa!”

Tuolihissi pyörii kesäaikaan kolmena päivänä viikossa

Alamäkipyöräilijöille täydellinen yhdistelmä on yhdistää pyöräily tuolihissiin ja reitit ovatkin tehty Tahkon Panorama Barille nousevan tuolihissin viereiselle rinnealueelle, joten paketti on varsin erinomainen. Ylös hissillä ja alas rinteitä.

Tuolihissiä pyöritetään ensimmäisen kerran 28.6.2017 ja siitä eteenpäin kolme kertaa viikossa 5.8.2017 saakka. Tuolihissi on käytössä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11.00-16.00 ja lauantaisin klo 10.00-16.00.

Lähde: Kuopio-Tahko Markkinointi


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika