Ulkoilma 31.3.2016

Tahko valittiin Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi säästämiseen keskittyneen verkkosivuston CUPONATIONin toteuttamassa kilpailussa. Listaus Suomen hiihtolomakohteista tuotettiin bloggaajien, kaupunkien ja matkakeskusten avulla. Äänestykseen mukaan pääsi kaikkiaan 39 kohdetta ympäri Suomen. Listauksen kohteet valittiin erityisesti kotimaassa pienellä budjetilla hiihtolomia viettäviä lapsiperheitä silmällä pitäen. Itse äänestys toteutettiin verkossa.


Mainos


Paras hiihtokeskus -äänestyksen lisäksi valittiin myös paras hiihtolomakohde, paras kylpyläkohde sekä paras sisäleikkipaikka. Kaiken kaikkiaan ääniä annettiin yli 800 kappaletta. Tahkon valtteina äänestyksessä olivat mm. saavutettavuus, hyvätasoiset laskettelu- ja hiihtomahdollisuudet, useat ilmaiset ja monipuoliset aktiviteetit sekä alueella liikennöivä ilmainen Skibussi.

Valinta lämmittää, mutta ei yllätä. Tahkolla on tehty pitkäjänteistä työtä olosuhteiden ja palvelun parantamisen suhteen. Viime aikoina toimenpiteitä on tehty myös erityisesti lapsiperheiden viihtymisen eteen”, iloitsee Tahkonrinteiden liiketoiminnanjohtaja Pasi Martikainen.

Lähde: Kuopio-Tahko Markkinointi


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika