Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 29.4.2020

Ulkoilma Akatemia järjestää Suuren retkeilyillan Facebook-livenä perjantaina 8.5.2020 klo 18:30-20:00. Lähetykseen voi lähettää etukäteen kysymyksiä retkeilystä sekä Ulkoilma Akatemian retkeilykursseista ja vaelluksista. Lähetyksen aikana Ulkoilma Akatemian kouluttajat vastaavat kysymyksiin ja keskustelevat retkeilystä.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Ulkoilma Akatemia järjestää suosittuja retkeilykursseja sekä vaelluksia Suomen upeimmissa luontokohteissa. Tänä keväänä on tuotu tarjolle myös edullisia verkkokursseja, jotta korona-aikana retkeilystä innostuneilla olisi helppo tapa opetella retkeilyä sekä perehtyä retkeilyvarusteisiin.

Kevään aikana on herännyt paljon kysymyksiä retkeilykursseista, retkeilykohteista sekä yleisesti retkeilystä. Suuri retkeilyilta pyrkii puolentoista tunnin aikana löytämään vastauksia mahdollisimman moneen kysymykseen. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen lomakkeella osoitteessa  https://forms.gle/HicLntTausXpefQH8

Lähetyksessä on mukana Ulkoilma Akatemian kouluttajia.

Mukana lähetyksessä

Mika Mannonen (yleisesti Ulkoilma Akatemia ja retkeily)
Rami Mikkonen (talviretkeily ja kalastus)
Jani Korkeamäki (kevytretkeily)
Anne Roininen (naisten retkeilykurssit)
Markku Utriainen (melonta)

Aiheina ovat mm.: Retkeilykohteet ja -varusteet, Ulkoilma Akatemian kurssit ja vaellukset, Melontakurssit sekä melominen Etelä-Konneveden kansallispuistossa, Perheiden retkeilykurssit Kuopion Rauhalahdessa ja Ulkoilma Festivaali elokuussa Etelä-Konnevedellä.

Ohjelma tarkentuu vielä ennen lähetystä.
Seuraa tapahtumaa sekä live-lähetystä osoitteessa  www.facebook.com/events/674586263343344/

www.ulkoilmaakatemia.fi

Ulkoilma, Ulkoilma Akatemia ja Ulkoilma Festivaali ovat Kompass Outdoorin palveluita.

Mika Mannonen


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika