Ulkoilma 29.1.2016

Suunto Kailash -kellot palkittiin iF Design Award 2016 -palkinnolla Product-kategoriassa. iF Design Award on tunnettu maailmanlaajuinen palkinto, ja se on tärkeä tunnustus Suunnon työlle tuotteiden suunnittelun parissa. Suunnon tuotteet yhdistävät kauniisti esteettisyyden ja käytännöllisyyden.


Mainos


Suunto Kailash on kello seikkailunhaluisille matkailijoille. Se on suunniteltu ihmisille, jotka ovat syntyneet matkustamaan. Kailash GPS -kello yhdistää ensiluokkaiset materiaalit ominaisuuksiin, jotka miellyttävät ahkerasti matkaavia. Kellossa on automaattisesti päivittyvä sijainti ja aika, matkustuspäiväkirja ja Adventure TimelineTM, jolta käyttäjä voi tutkia tehtyä matkoja tarkemmin.

Otamme innolla vastaan tämän arvokkaan palkinnon, joka on kunnianosoitus työlle, jota koko tuotekehitystiimi on tehnyt. Kailashin muotoilulla pyrimme selkeyteen ja moderniuteen. Suunnon tavaramerkiksi muodostunut huipputason viimeistely täydentää yksinkertaisen, klassisen muodon“, kommentoi Suunto Kailash -kellojen pääsuunnittelija Timo Yliluoma .

iF Design Award on yksi maailman johtavista design-kilpailuista. Kilpailu lanseerattiin vuonna 1954. Vuonna 2016 kansainvälinen jury arvioi yli 5 000 kilpailutyötä 53 maasta. Suunto Kailash –kello tulee olemaan esillä yhdessä kolmesta iF-erikoisnäyttelyistä Saksan Hampurissa.

Lähde ja kuva: Suunto


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika