Ulkoilma 11.12.2012

Suunto Ambit -käyttäjät voivat ladata ja kehittää uusia toimintoja kelloonsa Suunto App Zonessa marraskuun 29. päivästä lähtien. Tämä tekee Ambitista markkinoiden ensimmäisen jatkuvasti käyttäjien tarpeiden mukaan kehittyvän GPS-kellon.

Käyttäjät voivat personoida omaa kelloaan lataamalla siihen olemassa olevia appseja – muiden käyttäjien luomia innovatiivisia toimintoja. Tarjolla on esimerkiksi appsi, joka näyttää käyttäjälle maratonin arvioidun suoritusajan suorituksen aikana tai toiminto, joka ilmoittaa vuoren tai mäen todellisen kaltevuuskulman nousemisen aikana.

Mikäli palvelusta ei löydy omiin tarpeisiin sopivaa appsia, käyttäjä voi itse tehdä omansa. Lista tällä hetkellä saatavilla olevista appseista löytyy Suunto App Zonesta osoitteesta  Movescount.com.

Saamme asiakkailtamme usein hyviä ideoita liittyen toimintoihin, joita he toivoisivat kelloihinsa. Halusimme antaa heille mahdollisuuden jatkaa Ambitin kehittämistä itse. App Zone on ainutlaatuinen työkalu, jonka avulla Ambitin käyttäjät voivat itse lisätä kelloon haluamiaan toimintoja” kertoo Head of digital services Janne Kallio Suunnolta.

Uusi 2.0 päivitys sisältää myös mm. ANT+™ -tuen Suunto Ambitiin, mikä tarkoittaa, että Ambit on jatkossa yhteensopiva Suunnon ja muiden valmistajien Ant+ -lisälaitteiden kanssa.

Nyt julkaistu 2.0 päivitys on Ambitin kolmas ohjelmistopäivitys. 1.8 versio toi käyttäjille muun muassa reittinavigoinnin kellon näytöllä sekä paikallisia karttakoordinaatistoja. 1.5 päivityksessä mukaan tuli muun muassa reittipistenavigointi.

Käyttäjien kehittämiä toimintoja ei ole aiemmin käytetty urheilukelloteollisuudessa, mutta innovatiivinen lähestymistapa on taattua Suuntoa. Suunto on jo yli 75 vuoden ajan luonut uraauurtavia urheilukelloja ja tarkkuusinstrumentteja ja kannustanut tuotteidensa käyttäjiä ylittämään omat rajansa ja tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin. Tämä periaate on nähtävissä kaikessa yrityksen toiminnassa.

Kuvassa: Marathon ETA: näyttää arvioidun suoritusajan juoksun aikana.

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Amer Sports Suomi

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika