Ulkoilma 23.8.2012

Suunto on julkistanut kaksi ilmaista Ambit-päivitystä, jotka tuovat palkittuun ja suosittuun GPS-rannetietokoneeseen aivan uusia toimintoja. Ambitin keväällä tapahtuneen onnistuneen julkaisun jälkeen Suunto on koonnut asiakkaidensa mielipiteitä siitä, miten Ambitia tulisi kehittää. Asiakkaiden toiveiden perusteella on luotu kaksi päivitystä, jotka tekevät Ambit-rannetietokoneesta entistä enemmän käyttäjiensä näköisen.

Ensimmäinen päivitys tulee saataville Movescount.comiin syyskuun lopussa, ja se sisältää seuraavat parannukset:

– reittipistenavigointi näytöllä
– verkosta ladattavat reitit
– 14 paikallista paikkatietojen koordinaattiviitejärjestelmää (muun muassa USA, Iso-Britannia ja suurimmat Euroopan maat
– ajanotto, GPS-aika, pysyvä taustavalo ja viisi uutta kieltä (hollanti, italia, portugali, ruotsi ja suomi).

Tämän päivityksen asennettuaan käyttäjät voivat ladata reittejä verkosta ja luoda omia reittipisteitä tietokoneella. Maastossa (jalan tai pyörällä) kuljettaessa käyttäjät näkevät reaaliaikaiset reittitiedot, kuten aloituspisteen, nykyisen sijainnin ja mikä tärkeintä, edessä olevan reitin.

Paikkatietojen näyttö paikallisen koordinaattiviitejärjestelmän mukaisena on käyttäjien innokkaasti odottama ominaisuus, sillä se helpottaa sijainnin tarkistamista kartalta.

Seuraava, marraskuulle suunniteltu päivitys sisältää uusia harjoitustoimintoja, kuten intervalliajastimen, tuen Suunto Foot POD- ja ANT+-lisälaitteille ja mahdollisuuden mukauttaa rannetietokonetta lataamalla siihen käyttäjäyhteisön luomia toimintoja.

Päivitykset ovat taattua Suuntoa. Suomalainen Suunto on jo yli 75 vuoden ajan luonut uraauurtavia urheilukelloja ja tarkkuusinstrumentteja ja kannustanut tuotteidensa käyttäjiä ylittämään omat rajansa ja tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin. Tämä periaate on nähtävissä kaikessa yrityksen toiminnassa.

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Suunto

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika