Ulkoilma 1.10.2015

Suunto julkaisee lokakuun 1. päivä uuden ulkoiluun tarkoitetun GPS-kellon, joka tarjoaa helpot navigointitoiminnot ulkoilulajien harrastajille. Suunto Traverse -kellon kestävä ja moderni rakenne kätkee sisäänsä perinteisten outdoor-toimintojen lisäksi GPS ja GLONASS-navigoinnin. Suunto Movescount -sivustolla ladattavissa olevat uudistetut topografiset kartat parantavat navigointikokemusta entisestään tehden reittisuunnittelusta helppoa ja yksinkertaista.


Mainos


Aikaisemmin vaellusseikkailut olivat useimmiten haastavia tutkimusmatkoja tai vuorten valloituksia. Uuden sukupolven aktiivisten ulkoiluharrastajien myötä painopiste on siirtynyt keveämpiin retkiin, joiden päätarkoituksena on virkistys ja uusien kokemusten kartuttaminen”, kertoo Suunnon Outdoor Business Manager Petteri Hernelahti.

Suunto Traversen tavoitteena on antaa ulkoiluharrastajille mahdollisuus seikkailla turvallisin mielin. Suunto Traversen kehityksessä keskeisenä tavoitteena on ollut helppokäyttöisyys – haluamme tuoda ulkoiluun varmuutta ja poistaa esteet mukavien seikkailujen tieltä”, lisää Hernelahti.

Monipuoliset navigointitoiminnot ja tarkat sijaintitiedot

Suunto Traversen keskeiset toiminnot ovat käytettävissä helposti ja nopeasti. Kello on valmistettu tukemaan sekä GPS- että GLONASS-satelliittinavigointijärjestelmiä, GLONASS-tuki tulee käyttöön myöhemmin ohjelmistopäivityksen myötä. Voit seurata edistymistäsi matkan aikana esimerkiksi korkeus- ja etäisyystietojen avulla sekä tallentamalla kiinnostavia kohteita matkan varrella. Automaattinen reitin tallennus varmistaa, että voit tarvittaessa palata takaisin samaa tietä.

Korkeus, nousunopeus ja kokonaisnousu mitataan tarkasti FusedAlti™-toiminnolla, joka yhdistää ilmanpainetiedot satelliitin ilmoittamaan korkeuteen. Ilmoitukset, kuten myrskyvaroitukset, annetaan värinähälytyksenä liiallisten meluhäiriöiden välttämiseksi. Jos joudut etsimään tavaroita tai lukemaan karttaa pimeässä, voit käyttää Suunto Traversen taustavaloa taskulamppuna.

Kello päivittäisiin seikkailuihin

Traversessa on liikuntasuoritusten seurantatoiminto, joka kirjaa päivittäin astutut askeleet ja kulutetut kalorit. Kello on yhteensopiva iOS- ja Android-puhelimille saatavan Suunto Movescount App -sovelluksen kanssa. Sovelluksen avulla näet tulevat puhelut, tekstiviestit ja push-ilmoitukset suoraan kellossasi. Movescount App -sovelluksen avulla voit myös säätää kellon asetuksia ja siirtää tallennettuja harjoituksia Movescountiin milloin tahansa.

suunto_traverse_02

Uusi antennirakenne sallii virtaviivaisen muotoilun ja takaa, että kello sopii erinomaisesti kaikkiin ranteisiin. Komposiittikotelo on kevyt ja ruostumaton teräskehä suojaa upotettua näyttöä. Valitse suosikkisi kolmesta värivaihtoehdosta: musta, valkoinen ja meripihka. Kaikki Suunto Traverse -kellot on suunniteltu, testattu ja koottu käsin Suomessa.

Suunto Traverse tulee myyntiin ulkoiluliikkeisiin lokakuun loppupuolella.

UlkoilunMaailma.fiissä lisää lokakuun lopulla kun Suunto Traverse saadaan käsittelyyn.

Lisätietoja on osoitteessa www.suunto.com/traversecollection.

Lähde: Suunto


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika