Ulkoilma 2.12.2015

Suunto esittelee tänään Suunto Customizer -räätälöintiohjelman – uuden verkkotyökalun, jolla jokainen voi luoda itselleen yksilöllisen, räätälöidyn urheilukellon. Räätälöintiohjelman valikoimaan kuuluvat julkaisuvaiheessa Ambit3 Peak ja Ambit3 Sport -kellot, joiden lähes jokaiseen näkyvään osaan käyttäjät voivat valita omat suosikkivärinsä ja -materiaalinsa. Ohjelmassa tarjolla olevat suunnitteluelementit mahdollistavat tuhansia erilaisia yhdistelmiä. Saat kellosta yksilöllisen lisäämällä siihen vielä oman nimesi.

Me kokeilimme tuoreeltaan räätälöintiohjelmaa ja saimme aikaiseksi kuvassa näkyvän Ambit3 Peak -kellon. Ohjelman käyttö oli todella yksinkertaista mutta vaihtoehtoja oli odotusta vähemmän tarjolla.

Jotkut pitävät polkujuoksusta ja vuorikiipeilystä, kun taas toiset nauttivat triathlonista ja pyöräilystä. Urheilijoita on moneen lähtöön, ja nyt jokaiselle löytyy myös omanlaisensa urheilukello. Ambit-käyttäjillämme on jo pitkään ollut mahdollisuus muokata kellonsa ominaisuuksia henkilökohtaisten vaatimustensa mukaan. Käyttäjämme myös luovat sisältöä, kehittävät sovelluksia ja jakavat harjoitusohjelmiaan Movescount.comissa. Räätälöintityökalu on siis luonnollista jatkumoa tälle”, sanoo Janne Kallio, Suunnon Performance Business Digital Lead.

Hae inspiraatiota suosikkiurheilijoiltasi ja innosta muita omalla kellomallillasi

Käyttäjien luomia ja tallentamia malleja esitellään Design-galleriassa, jonka monipuolisesta ja ainutlaatuisesta tietokannasta voi kuka tahansa selata ja ostaa kelloja. Käyttäjät voivat myös äänestää omaa suosikkiaan, ja joka kuukausi eniten ääniä saanut luomus palkitaan ”Design of the Month” kellona.

Design-galleriasta löytyy myös Suunnon urheilijoiden suunnittelemia kelloja, jotka ovat kaikkien tilattavissa. Ambassador-malliston ensimmäiset mallit ovat espanjalaisen polkujuoksijan ja vuoristohiihtäjän Kilian Jornetin ja ruotsalaisen triathlonistin Åsa Lundströmin suunnittelemia.

Räätälöi urheilukello joukkueellesi

Suunto Customizer -räätälöintiohjelmalla myös joukkueet voivat luoda oman mallinsa. Valitse joukkueen henkeä kuvaavat värit ja yksityiskohdat ja viimeistele kello lisäämällä siihen joukkueesi nimi. Tallenna mallisi Design-galleriaan, liitä mukaan joukkueen esittely ja valokuva, ja jaa se joukkueesi jäsenille ostettavaksi.

Jokainen räätälöity kello kootaan käsin asiakkaan luoman mallin mukaisesti Suomessa Suunnon Vantaan tehtaalla. Toimitusaika on kaksi viikkoa tilauksesta kotiovellesi toimitettuna. Siirry Suunto Customizer -räätälöintityökaluun osoitteessa www.suunto.com/customize tai selaa valmiita malleja Design-galleriassa www.suunto.com/designgallery.

Kuvassa UlkoilunMaailma.fiin suunnittelema Suunto Ambit3 Peak -kello.

Lähde: Suunto

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika