Ulkoilma 25.5.2015

Relaa.com vaihtaa omistajaa. Sivusto on Suomen suurin ulkoilmaurheiluun keskittyvä verkkomedia ja yhteisö. Relaa.comin perustoiminta jatkuu omistajavaihdoksen jälkeen samanlaisena kuin tähänkin asti. Sivustoa aiotaan modernisoida pian ja siihen tuodaan kesän aikana uusia ominaisuuksia.

Relaalla on jo pitkään ollut tärkeä rooli niin sanotun goretex-jengin keskuudessa sekä uutispalveluna, keskustelufoorumina että käytetyn tavaran kauppapaikkana. On hienoa, että myös uudet omistajat näkevät sen merkityksen“, sanoo Relaan väistyvä päätoimittaja ja hallituksen puheenjohtaja Arttu Muukkonen.

Relaan uudet omistajat tulevat Oulu-Helsinki-akselilta. Heidän taustaltaan löytyy paitsi ulkoilmaurheiluharrastuksia myös teknistä osaamista. ”On kunnia jatkaa relaalaisten hienoa työtä. Koemme, että meillä on paljon annettavaa Relaalle sekä omien harrastuksien, että Rewindr-mobiilisovelluksen kautta. Elämä on jatkossakin ulkona” kuittaa Outstoke Holding Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Mäenpää.

Jatkoa tukee sekin, että väistyvät omistajat jäävät yhteistyöhön uudistuvan Relaa.comin kanssa.

Relaa on vilkas ulkoilusaitti Relaa on tunnettu muun muassa vapaalaskijoiden, vuorikiipeilijöiden, retkeilijöiden ja yleisesti ulkoilmaurheilusta ja -ulkoilusta kiinnostuneiden ihmisten kohtauspaikkana. Relaa.com perustettiin 2003 suositun Rakka.net-outdoor-saitin pohjalle.

Sivustolla vierailee noin 36 000 kävijää viikossa ja yli 65 000 kävijää kuukaudessa. Sivustolla on yli 21 000 rekisteröitynyttä jäsentä.

Myynti-ilmoitus lähti viraaliksi – ja ostouutinen myös Relaa.comin myynti-ilmoitus keräsi huomiota tammikuussa, kun vanhat omistajat julkaisivat verkkosaitin myynti-ilmoituksen omassa käytettyjen ulkoiluvarusteiden Puoti-kauppa-alustallaan.

Ilmoitus keräsi yli 200 fb-jakoa ja sitä luettiin yli 6000 kertaa. Potentiaalisia ostajaehdokkaita ilmaantui useita.

Myös kepeään tyyliin kirjoitettu uutinen ostajan löytymisestä on kerännyt viikonlopun aikana lähes 400 fb-jakoa ja yli 3500 lukukertaa.

Lähde: Arttu Muukkonen

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika