Ulkoilma 5.10.2016

Retkipaikka.fi-sivustolla on vierailtu yhteensä yli miljoona kertaa kuluneiden kahdentoista kuukauden aikana. Sivunäyttöjä samalta ajalta kertyi reippaasti yli 4,3 miljoonaa.


Mainos


Sekä netissä että myös luontokohteissa näkyy selvästi trendi, että luonnossa liikkuminen kiinnostaa suomalaisia aiempaa enemmän”, sanoo sivuston perustaja Antti Huttunen.

Retkipaikasta haetaan inspiraatiota sille, minne seuraavaksi lähdetään. Sunnuntai on kävijämääriemme perusteella ympäri vuoden selkeästi suomalaisten suosituin retkipäivä”, Huttunen jatkaa.

Vuoden aikana Retkipaikassa on vieraillut lähes 650 000 eri kävijää.

Suomalaiset ovat ottaneet sivuston omakseen, mistä olemme todella iloisia. Meiltä etsitään ja löydetään retkivinkkejä niin omaan lähiympäristöön kuin kotimaanmatkoillekin”, sanoo sivuston päätoimittaja Jonna Saari.

Retkipaikassa lähes 60 blogaajaa ympäri Suomen esittelee heille mieluisimpia luontokohteita kirjoituksin ja valokuvin. Sivustolla vierailee päivittäin tuhansia kävijöitä. Lähitulevaisuudessa Retkipaikka avaa aivan uudenlaisen paikkatietopohjaisen matkailupalveluiden kauppapaikan.

Lähde: Retkipaikka / Kuva: Jonna Saari


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika