Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 9.1.2020

Elokuun viimeisenä viikonloppuna Etelä-Konneveden kansallispuiston lähialueet täyttyvät sadoista ulkoilun harrastajista, kun järjestetään laatuaan ensimmäinen Ulkoilma Festivaali -tapahtuma. Koko perheen ulkoilu- ja retkeilytapahtumassa opitaan, inspiroidutaan ja nautitaan monipuolisesti kaikkia aisteja hyödyntäen.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Etelä-Konneveden portilla Pohjois-Savon Rautalammilla päästään tutustumaan 28.-30.8.2020 oikein kunnolla ulkoiluun ja retkeilyyn. Luvassa on runsaasti erilaisia kursseja, retkiä, työpajoja ja luentoja, joiden sisällöt inspiroivat ja innostavat. Festivaalialueelle rakentuu suuri telttakylä, jossa on turvallista ja hauskaa yöpyä raikkaassa ulkoilmassa – etkä tarvitse edes omaa telttaa!

Henkiinjäämis- ja ulkoilun turvallisuuskouluttaja Mika Kalakoski toimii isäntänä tulentekoon keskittyvällä työpajalla. Kuva: Anton Kalland

Haluamme rakentaa mahdollisimman monipuolisen ja inspiroivan tapahtuman, josta löytyy mielenkiintoista sisältöä niin aloitteleville, harrastajille kuin ammatikseen luonnossa liikkuville henkilöille”, kertoo Ulkoilma Festivaalin vastaava tuottaja Mika Mannonen.

Yhdellä lipulla pääsee nauttimaan kaikesta sisällöstä. Pääsee kokemaan uusia ulkoilulajeja, kuten koskimelontaa tai SUB-joogaa. Lisäksi voi opetella esimerkiksi työpajalla tulentekoa tai kuunnella inspiroivia tarinoita vuorilta – vaihtoehtoja löytyy!”, jatkaa Mannonen.

Tapahtumassa mukana runsaasti ulkoilun ammattilaisia

Ulkoilma Festivaali järjestelyissä on mukana runsaasti osaamista. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii korkealaatuisista vaatteista ja varusteista tunnettu Fjällräven. Mukana on myös useita paikallisia luontoyrityksiä, Suomen johtava outdoor-lehti Retki sekä luontoalan koulutusta tarjoava Savon ammattiopisto.

Skandinavian vaellusreitit tulevat tutuiksi Harri Ahosen kehutulla luennolla. Kuva: Harri Ahonen

Ulkoilma Festivaalin ohjelmisto julkaistaan tammikuun aikana. Ulkoilma Festivaalin kolmen päivän EarlyBird-passi on myynnissä tammikuun loppuun. Kesän aikana tulee myyntiin päivälippuja sekä alan ammattilaisille tarkoitettuja ammattilippuja.

Ulkoilma Festivaali – Suomalaisen ulkoilun festivaali järjestetään Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla 28.-30.8.2020. Festivaalialueena toimii Törmälän loma- ja kurssikeskus. Tapahtuman järjestäjänä toimii Kuopiolainen Kompass Outdoor, joka julkaisee myös Ulkoilma.fi-sivua.

www.ulkoilmafestivaali.fi
www.facebook.com/ulkoilmafestivaali/
www.instagram.com/ulkoilmafestivaali/

Ulkoilma
Mika Mannonen (pääkuva)


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika