Ulkoilma 7.12.2016

Vuodesta 1913 saakka amerikkalainen Stanley on ollut termostuotteiden laadun tae. Se pitää kuuman kuumana ja kylmän kylmänä – olosuhteista riippumatta. Nyt Stanley on saapunut myös Suomeen, ja klassikkomaineeseen kohonneet termostuotteet ovat saatavana verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä kautta maan. Maahantuojana toimii Nordic Trail.


Mainos


Stanleyn termospullot, termosmukit, retkiruokailutuotteet ja lahjapakkaukset sopivat moneen menoon. Ne kestävät koviakin olosuhteita ja ovatkin saavuttaneet suuren suosion retkeilyn, vaelluksen, ulkoilun ja eräilyn harrastajien joukossa.

Kaikki Stanleyn tuotteet ovat lujaa tekoa eivätkä säikähdä rankempaakaan menoa. Laadukkaat termospullot säilyttävät juoman lämpötilan pitkään. Laaja termosmukivalikoima takaa oikeanlaisen mukin löytymisen eri tarpeisiin ja budjetteihin. Retkiruokailutuotteet on suunniteltu käytännöllisyys edellä, ne säästävät pakkaus- ja säilytystilaa. Ajattoman designin ansiosta Stanley-tuotteet soveltuvat erinomaisesti lahjaksi. Valittavana on myös valmiita lahjapakkauksia.

Ulkoilma ei ole testannut Stanley tuotteita.

Lähde ja kuva: Maahantuoja


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika