Ulkoilma 26.11.2013

Kuopiolainen ohjelmapalveluun ja outdoor-koulutukseen erikoistunut yritys Kuopion Seikkailukeskus Oy on ostanut ohjelmapalvelu Willin liiketoiminnan. Tällä yrityskaupalla Seikkailukeskus saa tukevan jalansijan Kuopion lisäksi myös Tahkon markkina-alueelta. Willin pyörittämä Willipuisto niminen köysikiipeilypuisto sijaitsee lastukoskella aivan Tahkon tuntumassa. Toiminnot tullaan liittämään Seikkailukeskuksen valikoimaan kevään 2014 aikana.

Yrityskaupassa Seikkailukeskusta on erityisesti houkuttanut mahdollisuus laajentaa toimintaansa Kuopiosta Tahkon alueelle. ”Olemme pitkään etsineet mahdollisuutta tuoda omat leikki ja pelipalvelumme täydentämään Tahkon palvelutarjontaa. Nyt Tahkolla asioivien ryhmien ei tarvitse tyytyä pelkkiin moottorikelkkasafareihin vaan tarjolla on myös edullista ja mielekästä tekemistä.”, kertoo Jani Sormunen Seikkailukeskuksen toimitusjohtaja.

Seikkailukeskus tuottaa ohjelmapalveluita yhteistyössä hotellien ja leirikeskusten kanssa. Toiminta on tähän mennessä keskittynyt lähinnä Kuopion ympäristössä. Yrityskaupan myötä siirtyminen Pohjois-Savon alueelta valtakunnalliseksi toimijaksi leirikeskusten ohjelmien tuotannossa on luonteva ratkaisu.

Työvoimapulasta kärsinyt Seikkailukeskus saa helpotusta Ylä-Savon ammattiopiston kanssa yhteistyössä järjestettävän ohjelmapalvelun ammattitutkinnon opiskelijoiden valmistuttua vuoden 2014 lopussa. Ohjelmapalvelu Willin henkilöstö siirtyy Seikkailukeskuksen palvelukseen.

www.willi.fi ja www.seikkailukeskus.com

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Kuopion Seikkailukeskus Oy

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika