Ulkoilma 17.10.2011

Leevi Parsama aloittaa ensi vuoden alussa ScandinavianOutdoorStore.com -verkkokaupan vetäjänä ja sen omistajan, Partio-Varusteen varatoimitusjohtajana.

Verkkokauppa myy asuja ja varusteita ulkoiluun ja retkeilyyn ja on alallaan Pohjoismaiden suurin. Partio-Varusteella on myös myymäläketju, jolla on myymälöitä Turussa, Porissa, Raisiossa ja Salossa.

Parsamaa työskentelee ennen siirtoa uusmediatoimisto Nitrossa toimitusjohtajana.

Uusi työ merkitsee myös suoraa kontaktia loppuasiakkaisiin toisin kuin Nitrossa, jossa yhtiö auttoi toisia yhtiöitä menestymään.

Parsamaa kertoo Nitron tiedotteessa, ”Aloitan ensi vuoden alussa pohjoismaiden suurimman ulkoilun ja retkeilyn verkkokaupan, ScandinavianOutdoorStore.comin vetäjänä. Olen jo 15 vuotta tuottanut markkinointiratkaisuja asiakkaan asiakkaiden sitouttamiseksi, nyt pääsen itse kokeilemaan siipiäni suoraan b-to-c markkinassa. Lähden innolla ideoimaan uusia kaupankäynnin keinoja jo valmiiksi menestyksekkääseen verkkokauppaan, jonka tuotteet aidosti puhuttelevat itseänikin.”.

Työn vaihtoon liittyy myös value shifting eli haluan antaa enemmän aikaa perheelleni, johon kuuluvat 5- ja 7-vuotiaat lapset”, Parsama sanoo.

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Kauppalehti ja Nitro

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika