Ulkoilma 9.1.2017

Lounais-Suomen Partiosäätiö sr on myynyt enemmistöosuuden Scandinavian Outdoor Oy:n osakkeista Ville Rantalalle. Järjestely tuo Scandinavian Outdoorille lisävauhtia kansainväliseen kauppaan. Ville Rantala toimii jatkossa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Kuivapukuja valmistavan Ursuk Oy:n toimitusjohtajana työskentelevä Ville Rantala on ostanut 80 % ulkoiluun ja retkeilyyn erikoistuneen jälleenmyyntiketju ja verkkokauppa Scandinavian Outdoorin osakkeista. Ville Rantala oli mukana juuri joulukuussa 2016 julkaistussa yrityskaupassa, jossa Ursuk Oy myytiin kokonaan belgialaiselle pörssiyhtiölle. Lounais-Suomen Partiosäätiö säilyy edelleen Scandinavian Outdoor Oy:n merkittävänä omistajana 20 % osuudellaan. Partiosäätiö pyrkii omistusjärjestelyillä hajauttamaan riskejään.

Osakekaupat tukevat yrityksemme strategisia tavoitteita, sillä haemme kasvua erityisesti kansainvälisestä verkkokaupasta. Uusi omistaja tuo organisaatioomme lisää kansainvälisen liiketoiminnan kokemusta, verkostoja ja riskinsietokykyä“, kertoo Scandinavian Outdoor Oy:n toimitusjohtaja Ari Linkolehto.

Scandinavian Outdoor on hyvämaineinen brändi. Yhtiössä on tehty pitkäjänteistä työtä ja mikä parasta, henkilökunta on erittäin sitoutunutta. Olen oikein tyytyväinen että minulta kysyttiin halukkuutta tarttua haasteeseen“, kertoo Ville Rantala, itsekin partiotaustan omaavana.

Partiosäätiön tarkoituksena on partiotoiminnan tukeminen, ja se pyrkii vähentämään kasvuhakuisen liiketoiminnan myötä lisääntyviä riskejä. Partiosäätiö haluaa jatkossakin turvata merkittävän sidosryhmän, partiolaisten, partiotuotteiden ja -tarvikkeiden saatavuuden ja hyvän palvelun.

Toteutettu kauppa vahvistaa yhtiötä ja sen toiminnan kehittämistä. Scandinavian Outdoorin liiketoiminnan tuotoilla tuetaan jatkossakin nuorisotyötä“, kertoo Linkolehto.

Lähde: Scandinavian Outdoor Oy ja Kauppalehti / Kuva: Scandinavian Outdoor Forum


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika