Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 9.12.2015

Määräaikaan mennessä nimiesityksiä Urho Kekkosen kansallispuiston ja Saariselän lähireitin taukotuvalle tuli 108 henkilöltä ja nimiehdotuksia oli vielä enemmän. Ehdotuksia lähettäneiden kesken arvottiin UK-puiston tuotepaketti ja lahjakortti UK-puiston varaustupiin. Palkinnot menivät Jari Palolalle ja Jukka Ruopsalle.

Nimikilpailun suosio kyllä yllätti meidät positiivisesti täysin ja saapuneiden ehdotusten määrä oli aivan mahtava juttu! Todella mukava valita useammasta ehdokkaasta lopullisia kandidaatteja nimeksi” iloitsee puistonjohtaja Pirjo Seurujärvi.

Nimen valinta taukotuvalle etenee seuraavaksi esiraativaiheeseen. Esitetyistä nimistä valitaan nyt kourallinen lopulliseen valintaan, jossa varmasti hyödynnetään ja kuullaan taas Urho Kekkosen kansallispuiston ja Saariselän kävijöitä. Lopullisen nimen valintaan päästäneen viimeistään joulukuun loppupuolella.

Taukotuvan työmaa etenee tasaisesti. Lähireitti ja taukotupa ovat Inarin kunnan ja Metsähallituksen yhteisellä rahoituksella toteutettuja kohteita Saariselän lähialueella.

Lähde: Metsähallitus
Kuva: Markku Välitalo

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika