Ulkoilma 22.1.2017

Suomen suosituin luontomatkailumedia Retkipaikka.fi on saanut rinnalleen lähiruokaan ja ruokamatkailuun keskittyvän valtakunnallisen Ruokaretki.fi -palvelun.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Ruokaretki.fi kertoo ruoantuottajista, tapahtumista, ravintoloista ja kahviloista, joilla lähiruoka on lähellä sydäntä. Makunystyröitä kutkuttava sivusto auttaa löytämään uusia paikallisia herkkuja ja tarjoaa lähiruoan ammattilaisille yhteisen kanavan tarjontansa esittelyyn.

Retkipaikka nousi nopeasti Suomen suosituimmaksi retkeilyblogiksi. Nyt haluamme tehdä saman lähiruoalle ja sen parissa toimiville“, kertoo Antti Huttunen, yksi sivuston perustajista.

Ruokaretken sisällön tuottaa lähiruoasta ja ruokamatkailusta innostuneiden bloggaajien valtakunnallinen verkosto. Myös lukijat voivat osallistua sivuston tekemiseen antamalla vinkkejä kiinnostavista kohteista ja tapahtumista. Ruokaretki lupaa paljastaa lähiruoan mansikkapaikat.

Ruoka ja matkailu liikuttavat suomalaisia varmasti yhtä tehokkaasti kuin luonto ja retkeily. Seuraaviksi askeliksi olemme suunnitelleet jo karttapohjaista sovellusta sekä Retkipaikan ja Ruokaretken yhdistävää verkkokauppaa. Retkemme on vasta alussa, nyt on hyvä hetki hypätä mukaan“, kannustaa Huttunen.

Pirkanmaa valittiin Ruokaretken pilottialueeksi, ja edustava otos maakunnan lähiruokatuottajien ja makujen parhaimmistoa löytyy nyt palvelusta. Pirkanmaan lisäksi herkullisten kohteiden ketju ulottuu jo Etelä-Suomesta Lappiin.

Ruokahalu kasvaa sivustoa kehitettäessä, mukaan on tulossa paikallisia ruokareseptejä, tapahtumia sekä lähiruoan ja matkailun yhdistäviä reittejä“, Huttunen valottaa tulevia suunnitelmia.

www.ruokaretki.fi

Lähde: Ruokaretki.fi / Kuva: Ruutukaappaus


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika