Ulkoilma 28.11.2013

Lapland – The North of Finland -matkailuhanke etsi Iso-Britanniaan, Hollantiin ja Venäjälle suunnatulla lämminhenkisellä kampanjallaan aitoja elämyksiä arvostavia lomailijoita Lappiin. Verkossa pyörinyt kampanja herätti kiinnostusta Lappi-faneissa ympäri maailman, osallistujia kertyi 16 maasta aina Sri Lankaa ja Singaporea myöten. Nyt onnekkaat lomanvaihtajat on valittu. Lontoolaiset Jaime, Megan ja Travis sekä Neeltje Amsterdamista suuntaavat joulukuun alussa kohti Euroopan viimeistä erämaata.

Lapland – The North of Finland -matkailuhankkeen tarjoama mahdollisuus vaihtaa paikkaa paikallisten, samanhenkisten lappilaisten ihmisten kanssa – koteja, kavereita, perhettä ja harrastuksia myöten – keräsi satoja hakemuksia. Innokkain osanotto saatiin Englannista ja Hollannista, mutta myös muun muassa Venäjältä, USA:sta, Espanjasta ja Aasiasta asti löytyi rohkeita, elämyksiä janoavia ihmisiä. Kilpailun raati seuloi hakemukset ja lopullisen valinnan voittajista tekivät lappilaiset lomanvaihtajat itse.

Viikon kestävä lomanvaihto toteutetaan joulukuussa 2.12.2013 alkavalla viikolla. Sekä lappilaiset että ulkomaiset lomanvaihtajat kertovat elämyksistään sanoin ja kuvin OnlyInLapladin omilla Facebook-sivuilla.

Paitsi aitoja kohtaamisia paikallisten kanssa, luvassa on huikea revontulien metsästysretki, makumatkoja Lapin ruokakulttuuriin sekä tutustumista luontoon omien toiveiden mukaisesti. Uskon, että jokainen lomanvaihtaja kokee Lapissa jotain niin ainutlaatuista, että pieni pala sydämestä jää tänne ikuisesti”, Lapland – The North of Finland -hankkeen markkinointijohtaja Hanna-Mari Talvensaari sanoo.

www.facebook.com/OnlyInLapland

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Lapin liitto / Kuva: OnlyInFinland -Facebook-sivuilta

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika