Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 26.2.2020

Yhteistyössä Retkelle-messut

Keski-Suomen suurin nuotiopiiri järjestetään Jyväskylässä syksyllä 2020. Julkaisemme tapahtumasta lisää kesällä 2020.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


”Tämä on kaiken retkeilykansan yhteinen kohtaamisviikonloppu. Retkelle-messuilla on vetovoimaa”, kertoo tapahtuman perustaja Anne Sulander.

Retkelle-messujen taustalla ovat Suomen suosituin luontomatkailumedia Retkipaikka sekä FKS-Tapahtumat. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa yhtä aikaa Wemmi-kevätmarkkinoiden sekä Metsämme-messujen kanssa 25.–26.4.2020. 

Retkeilevät naiset enemmistönä yleisössä

Retkelle-messujen kävijöistä yli puolet on iältään alle 40-vuotiaita ja jopa 66 % heistä on naisia. ”30–50-vuotiaat naiset ovat erityisen hyvä kohderyhmä retkeilypuolella”, toteaakin FKS-Tapahtumien tapahtumatuottaja Niina Lampinen. Retkeily on hyvä harrastus kaikille, joten tapahtuman kohdeyleisö on laaja ja ohjelmaa on rakennettu mahdollisimman monipuoliseksi. 

”Luonto on vain yhden askeleen päässä”

Retkelle-messujen teema kuuluu, että luonto on vain yhden askeleen päässä.

Haluamme innostaa ihmisiä retkeilemään, rohkaista ottamaan sen ensimmäisen askeleen kohti luontoa ja luonnon hyviä vaikutuksia”, Sulander sanoo.

Samalla periaatteella toimii Retkelle-messujen taustalta löytyvä luontomatkailumedia Retkipaikka. Muutaman vuoden aikana yhden miehen blogista jättiyleisön tavoittavaksi retkeilysivustoksi ja yli sadan kirjoittajan yhteisöksi kasvanut Retkipaikka tunnetaan muun muassa Yle TV1:llä nähdystä Metsien kätkemä -televisiosarjasta ja kahdesta Retkipaikka-kirjasta. 

Retkipaikan tavoite on alusta saakka ollut madaltaa tavallisten ihmisten kynnystä lähteä luontoon kokemaan sen lukemattomat hyvät vaikutukset. Hyvä luontosuhde on tärkeä hyvinvointitekijä, ja luontoon on helpompi lähteä, kun kohteet ja vinkit tuodaan helposti löydettäviksi”, sanoo Retkipaikan perustaja Antti Huttunen.

Retkelle-messut tukevat sanomaamme ja tarjontaamme upealla tavalla”, hän lisää.

Retkelle-messut

Retkelle-messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 25.–26.4.2020. Tapahtuma on avoinna lauantaina klo 10–17 ja sunnuntaina klo 10–16. Messuille on vapaapääsy.

Ulkoilma on mukana Retkelle-messuilla. Ulkoilman osastolla pääset tutustumaan Ulkoilma Akatemian sekä Ulkoilma Festivaalin tarjontaan.

retkellemessut.fi

FKS-Tapahtumat

Yhteistyössä Retkelle-messut


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika