Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Tuomas Hietala 29.5.2017

Hyvät ulkoilmaihmiset, se on Tuomas Alpeilta taas pitkästä aikaa tässä. Viime kirjoituksista jäi sen verran hyvä fiilis, että ajattelin jatkaa tarinointia. Otin tuossa pienen latausbreikin ja pamhautin itteni täyteen voimaa, energiaa ja tuoreita näkökulmia pystymettästä kotoa Lapista. Ja tulihan niitä roppakaupalla! Yksi tärkeimmistä visioista kiteytyy seuraavaan, josta haluan kertoa sulle enemmän: Kyseessä on ravinto- ja ulkoilmareissu Keski-Sveitsin ytimeen Engelbergiin elokuussa. Mukaani sain ravintotieteilijä Christer Sundqvistin.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Mistä on siis kyse ja miten tämä liittyy ulkoilmaihmisiin? Paljonkin, sillä ajatus on viettää mahdollisimman paljon aikaa kuvankauniissa Alppimaisemissa, liikkua päivittäin ja imeä vuorten, purojen ja eläinten tuomaa energiaa. Täyttää energiatankit sopivan rennolla ja väljällä ohjelmalla ja keskittyä nimenomaan luontoon. Aloitamme päivät aktiivisesti ja näytän sinulle eri puolet laaksosta poissa suurimmista massapaikoista.

Energisoivia vaelluksia, lihaskunnon petrausta, laadukasta ruokaa (vain sellaista mitä itsekin syön), sauna ja kolmena päivänä Christerin täsmätietoa rasvoista rennon letkeällä otteella. Ellet tiennyt, Christer on pitkän linjan ravintotieteilijä, jonka bravuurina voidaan pitää juuri hyvin syvää tietämystä rasvoista. Kävin aikanaan Christerin luoman ja ideoiman ravintovalmentaja-koulutuksen, jossa mitä ilmeisimmin istutettiin siemen myös tälle yhteistyölle.

Varasin teille yksityishotellin laakson rauhasta tätä reissua varten ja osan päivällisistä syömmekin catering-tyyppisesti siellä. Tarkoitus oli luoda kokonaisuudesta sellainen, että sinä voit keskittyä kuulemaan, keskustelemaan, aistimaan ja liikkumaan sataprosenttisesti. Vilkaisemalla ohjelman läpi varmasti huomaatkin kokonaisuuden laajuuden. Hyppää siis 8.8 Finnairin siiville ja tule Enkelivuorelle elämänmittaisten tärppien pariin. Meillä Christerin kanssa on vain yksi tavoite: Auttaa sinut voimaan loistavasti ja energisesti tänään, huomenna ja ensi vuonna.

Nähdään täällä Sveitsissä pian luontoihminen! Lataa reissukuvaus tästä linkistä: http://talesofthetrainer.com/wp-content/uploads/2017/05/Hyvinvointimatka-elokuu-2017.pdf

Teksti ja kuva: Tuomas


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika