Ulkoilma 6.8.2018

Pyhällä on aloitettu mittavat 4 miljoonan euron investoinnit majoitukseen ja rinteisiin. Perherinne uudistuu uuden hissin ja rinteiden myötä Perheseikkailu-alueeksi.


Mainos


Perheseikkailun metsiin tehdään seikkailureittejä, jotka tarjoavat uusia ja jännittäviä laskettelukokemuksia erityisesti perheille. Niissä on myös helppo ottaa vapaalaskun ensiaskeleet. Uusi hissi poistaa alueen sesonkiruuhkat. Perheseikkailu palvelee myös Pyhän kasvavaa kansainvälisten asiakkaiden joukkoa“, kertoo toimitusjohtaja Ville Aho.

Uutta Ski-Inn majoitusta tunturiin saadaan Pyhälinnan 2-vaiheen rakentumisen myötä. Nyt rakenteilla on 20 uutta huoneistoa, joista jo puolet on varattu. Yhteensä Pyhälinna tarjoaa peräti 200 uutta kaupallista petiä Pyhän ytimessä.

Pyhälinnojen suosio ylitti odotuksemme. Kaikki ykkösvaiheen huoneistot myytiin ennen valmistumistaan ja käyttöaste ylitti 60 % jo ensimmäisenä talvena“, iloitsee Aho.

Vuoden 2017 hiihtokeskukseksi valittu Pyhä on viime vuodet kasvanut vahvasti. Viime talven asiakasmäärät Pyhän rinteissä kasvoivat 10 % ja majoituksessa yli 20 %. Pyhä on tällä hetkellä Lapin nopeiten kasvava hiihtokeskus strategisen tavoitteensa mukaisesti. Tulevasta talvesta odotetaan jälleen uutta ennätyskautta uudistusten sekä kansainvälisten asiakkaiden kasvun myötä.

 Pyhätunturi Oy
Ruutukaappaus (pyha.fi)


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika