Ulkoilma 28.11.2016

Nyt on mahdollisuus hankkia itselleen pala Pyhä-Luoston kansallispuistoa ja samalla tukea kansallispuiston toimintaa. Kansallispuisto uusii kyltitystään, ja vanhoja puisia viittoja on kaupan Pyhä-Luoston luontokeskus Naavan joulumyyjäisissä sunnuntaina 4.12. klo 10-14. Tarjolla on myös hienoja käsitöitä ja muita lahjaideoita jouluksi.


Mainos


Kansallispuistojen vanhat kyltit ovat haluttua tavaraa, sillä esimerkiksi Pallas-Yllästunturin kansallispuiston vanhat viitat menivät toissa kesänä kaupaksi kuin kuumille kiville. Pidä siis kiirettä, jos haluat oman Pyhä-Luoston kansallispuiston viitan! Viittoja tulee nyt myyntiin luontokeskus Naavan takapihalle peräkärryyn noin 150 kappaletta, niiden pituus on maksimissaan 2,5 metriä ja hinta on 5 € kappale. Maksu luontokeskus Naavan kassalle sisätiloihin.

Kuinka hienoa olisikaan ripustaa takki pyhä-viittaan tai laittaa sukset mökin terassilla Isokuru-viitasta tehtyyn telineeseen? Alle on listattu top 5 ideaa, mitä vanhoista viitoista voi tehdä.

1. Naulakko
2. Suksiteline
3. Puunkantoteline
4. Mökin sisustuselementti
5. Penkki

Viitat myydään Naavan joulumyyjäisissä, joihin on varattu ennätysmäärä pöytiä. Pöydät pursuavat lahjaideoita, koruja ja käsitöitä. Samana päivänä Naavassa on myös tonttuaskartelua, tarinatuokiota ja kirjeen kirjoittamista joulupukille. Tervetuloa ostoksille ja viettämään mukavan jouluisa päivä Pyhä-Luostolla.

Lähde: Metsähallitus / Kuva: Aarne Harju / Metsähallitus


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika