Ulkoilma 7.1.2014

Pimeä vähäluminen talvi vaatii paljon valoa harrastuksiin. Led Lenserin uutuuksiin kuuluva Seo 7r on akulla toimiva tehokas ja kevyt otsalamppu.

led_lenser_seo7r02

Myyntipakkauksessa tulee itse lamppu, paristot, akku, usb-piuha sekä verkkovirta-adapteri. Tällä kokonaisuudella pääsee loistavasti alkuun. Otsalamppu on heti käyttövalmis paristojen ansiosta ja akkua pääsee heti lataamaan usb-piuhan avulla. Lataaminen onnistuu siis joko usb-lähteestä tai adapterin avulla suoraan seinästä.

Ominaisuuksia Seo 7r kätkee sisäänsä sopivasti. Löytyy itse säädettävää valotehoa, vastavalontunnistamista sekä vilkkuvaa että punaista huomiovaloa. Valokeilaa voi portaattomasti säätää sekä kääntää.  Vastavalon tunnistaminen toimii hyvin, vaikkakin pienellä viiveellä.

led_lenser_seo7r03

Seo 7r:n akku on ladattavissa erikseen tai paikallaan lampussa.

ISPO Awardseissakin mainetta niittänyt Seo 7r on kelpo peli monipuoliseen valon tarpeeseen. Mielestäni tämä on mielenkiintoisin otsalamppu-uutuus tällä hetkellä.

Valoteho maksimissaan 220 lm, paloaika maksimissaan 20 tuntia ja maksimi valokeila on 130 metriä. Lampulla on IPX6 –serfitikaatti. Li-ion-akku. Paino 105 g. Otsalamppu maksaa noin 80-85 euroa.

Esittely on tehty UlkoilunMaailma.fiin omasta aloitteesta.

Teksti: Mika Mannonen / Kuvat: Valmistaja ja Mika Mannonen

 

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika