Ulkoilma 28.6.2016

Pienellä Karhunkierroksella perjantaina 8.7. ja lauantaina 9.7. klo 9-17.


Mainos


Yksi Suomen kauneimmista luontokohteista, Oulangan kansallispuiston Pieni Karhunkierros, saa kahden päivän ajaksi seurakseen modernin äänimaiseman.

Koe kuinka metsän hiljaisuus saa seurakseen askel askeleelta kohoavan ja lopulta katoavan mystisen ambientmusiikin taian. Tai kuinka Kitkajoen kohina käy vuoropuhelua sähköisten ääniaaltojen kanssa.

Kierros koostuu kuudesta ääniteoksesta, jotka luovat tyylikkään ja hieman erilaisen päivän kokea Pieni Karhunkierros. Oulangan 60-vuotisjuhlavuoden merkeissä Metsähallitus kutsui kaksi äänitaiteilijaa, Juho Lukinmaan ja Sinikka Isoniemen, toteuttamaan äänitaidetta Pienelle Karhunkierrokselle. Lukinmaan ja Isoniemen toteuttamien sähköisten äänimaisemien lisäksi Pienellä Soivalla Karhunkierroksella kuullaan elävää musiikkia.

Pieni Soiva Karhunkierros koettavissa osana Oulangan luontofestareita perjantaina ja lauantaina kello 9-17. Lisätietoa Pienestä Karhunkierroksesta löydät osoitteesta www.luontoon.fi/pienikarhunkierros

Ohjelma

Perjantaina 8.7. kello 13-16 välillä voit nautiskella eväitä haitarimusiikin siivittämänä Pyöreälammella tai rentoutua kanteleen sulosointuja kuunnellen Harrisuvannon tulentekopaikalla.

Lauantaina 9.7. Pienen Karhunkierroksen varrella kajahtaa kun Basecamp Oulangan läheisyydessä, ennen Myllykoskea, kuullaan haitarin, viulun, saksofonin ja naiskuoron yhteisesitys. Lauantaina reitin varrella kello 12-16 välillä voi kuulla erilaisten koneellisesti tuotettujen äänimaisemien lisäksi kanteleen, haitarin, kuoron, viulun ja saksofonin kaunista sointia.

Oulangan luontofestarit ovat osa Oulangan 60v juhlavuoden juhlintaa. Luontofestareita juhlitaan koko viikon ajan, 2.-9.7. ja juhlapaikkana toimii luonto. Tarjolla on paljon kaikille avointa, maksutonta ohjelmaa mutta myös ennakkoilmoittautumista vaativaa, maksullista ohjelmaa. Tutustu ohjelmatarjontaan Oulangan luontofestareiden verkkosivuilla osoitteessa www.oulankanaturefest.net

Lähde: Metsähallitus
Kuva: Mika Mannonen


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika