Ulkoilma 14.3.2016

Pidä Lappi Siistinä ry järjestää kesällä kaksi talkooleiriä yhdessä Metsähallituksen kanssa. Kesäkuussa leireillään Pomokairassa Kittilän ja Sodankylän tienoilla ja heinäkuussa Urho Kekkosen kansallispuistossa. Leireille haetaan nyt talkoolaisia. Suosituille leireille kannattaa laittaa hakemus ajoissa.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Haku Pidä Lappi Siistinä ry:n ja Metsähallituksen Lapin luontopalvelujen järjestämille talkooleireille Pomokairassa ja Urho Kekkosen kansallispuistossa on alkanut. Leirit ovat suosittuja vuodesta toiseen, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti. Ilmoittautumisaika on 14.3.-31.5.2016 tai niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Molemmille leireille voidaan ottaa noin 20 talkoolaista.

12.-18. kesäkuuta talkooleiriläiset pääsevät Keski-Lapin upeiden laajojen soiden ja kynttiläkuusikoiden Pomokairaan. Viikon aikana kerätään poroaitojen riistaturvallisuutta tutkineen hankkeen aitamerkintöjä. Heinäkuun 10.-16. talkoillaan viikko Urho Kekkosen kansallispuiston opasteita uusien ja retkeilyrakenteita kunnostaen.

Pidä Lappi Siistinä ry:n ja Metsähallituksen yhteiset talkooleirit ovat aina olleet hyvin suosittuja. Lapin upeat maisemat ja mukava talkooporukka houkuttavat vapaaehtoisia ympäri Suomen ja maailmaltakin tekemään työtä luonnon ja retkeilyn hyväksi. Mukana on myös nuorisojärjestö Allianssin vapaaehtoisia ympäri maailmaa.

Leireille voi ilmoittautua osoitteeseen posti(a)pidalappisiistina.fi.

Mukaan mahtuneille leiriläisille lähetetään lähempänä ajankohtaa talkookirje, jossa kerrotaan tarkemmin leirien yksityiskohdista.

Lähde: Metsähallitus


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika