Ulkoilma 2.2.2016

Hämeenlinnan Evon retkeilyalueelle nousee ensi heinäkuussa tyhjästä lähes 17 000 ihmisen kaupunki. Vapaaehtoisvoimin toteutettavalle partiolaisten suurleirille Roihulle osallistuu leiriläisiä yli 45 eri maasta.

Koko vuoden kestävä nuorisoelämys Roihu huipentuu 20.–28.7. Suomen kaikkien aikojen suurimpaan ja kansainvälisimpään suurleiriin. Leirille on tähän mennessä ilmoittautunut jo yli   16 000 leiriläistä ympäri maailman. Ilmoittautuneista jopa 2 800 tulee ulkomailta. Leiri on kaikille avoin ja myös partioon kuulumattomat ovat tervetulleita. Osallistujia partion ulkopuolelta on jo 1 700, ja määrän uskotaan vielä kasvavan.

Taustalla satojen vapaaehtoisten verkosto

Kansainvälinen leiri suunnitellaan, rakennetaan, koetaan ja puretaan lähes 2 000 vapaaehtoisen voimin. Roihu tarjoaa monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eli pestejä, joita riittää aina leirin vesijohtojärjestelmän ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ravintoloiden ja oman sairaalan pyörittämiseen asti.


Mainos


Eri pituisia leiripestejä on tarjolla kaikille leiriläisille 15-vuotiaasta ylöspäin. Tällä hetkellä mukana on jo yli 750 vapaaehtoista, joista osa on ollut mukana projektissa jo kahden vuoden ajan.

Roihu-projektin liekehtimistä voit seurata Roihun blogissa ja Facebook-sivuilla, Twitterissä sekä muissa sosiaalisen median kanavissa, @roihu2016.

Roihun Youtube-kanavalla voi virittäytyä leiritunnelmaan www.youtube.com/watch?v=y7jQA6oWk74

Lähde: Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika