Ulkoilma 16.3.2016

Partioaitta lanseeraa 365 klubin innostaakseen suomalaiset ylös ulos ja lenkille luontoon.

Partioaitta haluaa tarjota uuden 365 Klubin kautta jäsenilleen ainutlaatuisia etuja ja näin varmistaa, että luonnossa liikkuja nauttii olostaan oikein puettuna ja tietää millä varusteilla on turvallista lähteä retkille. Partioaitta tulee tarjoamaan klubi iltoja, joissa esiintyy luennoitsijoita jotka mielenkiintoisalla sisällöllään ja esiintymisillään tarjoavat kaikille mukavia hetkiä ja yhdessäoloa.


Mainos


Taustalla on myös halu levittää tietoa luonnon positiivisesta vaikutuksesta ihmiseen. Luonnon voimalla on yksi luennoitsijastamme päässyt takaisin kiinni elämään ja kertoo illassaan tästä kokemuksestaan. Luonto on suomalaisille tärkeä ja tulemme myös pitämään iltoja joissa voi oppia sienistä, kasveista, luonnonkosmetiikasta ja eläimistämme. Klubilainen saa myös ilmaiseksi huoltaa kenkänsä ja vaatteensa vahauspisteessämme myymälöissämme.

Partioaitta panostaa paljon kestävään kehitykseen ja näin toivookin että 365 Klubin kautta saadaan mukaan paljon ihmisiä tukemaan samoja arvoja. Klubilaisille tullaan puhumaan paljon tuotteiden ekologisuudesta. Partioaitta on jo 2015 päättäneet laittaa muovikassit maksullisiksi ja tätä toteutetaan ketjussa 1.4.2016 lähtien. Ketjun mukaan tätä ei tehdä ahneuttaan vaan siksi että muovia on vähennettävä maailmasta. Partioaitta tulee lahjoittamaan muovikasseista saamansa tuoton ympäristön hyväksi.

Klubin jäsenenä pääsee myös tekemään hyvää, sillä ostoksilla kerrytetään Ympäristö-bonusta. 1 % klubilaisten ostoista lahjoitetaan vuosittain vaihtuvaan kohteeseen, joka voi olla ympäristöön, lapsiin ja nuoriin tai yhteisvastuuseen liittyvä. Vuonna 2016 kohteena on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema Outward Bound Finland ry, joka järjestää elämyspedagogisia kursseja ja koulutusta erilaisille ryhmille. Kurssien oppimisympäristönä toimii luonto. Tarkemmin kerrottuna tuki ohjautuu Outward Boundin “Löydä oma lähteesi” -projektiin, jossa suomalaisia nuoria viedään takaisin luontoon, lähteelle ja samalla heitä aktivoidaan sekä autetaan löytämään ja hyödyntämään omia vahvuuksiaan.

Lisätietoa uudesta klubista www.365klubi.fi

Lähde: Partioaitta


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika