Ulkoilma 4.2.2014

Partioaitta ja Relaa.com ‐nettiyhteisö käynnistävät yhteistyön. Partioaitta on Suomen suurin retkeily- ja ulkoilutuotteiden jälleenmyyntiketju. Relaa.com on Suomen suurin ulkoilijoiden verkkolehti ja internet‐yhteisö.

Yhteistyön tuloksena Relaa.comissa julkaistaan Relaan toimituksen ja Partioaitan asiantuntijoiden yhdessä suunnittelemia artikkeleita ja sisältökokonaisuuksia. Partioaitta osallistuu myös jatkossa Relaa.comin järjestämiin tapahtumiin.

Laadukas suomenkielinen sisältö internetissä on tärkeää ulkoiluharrastusten kehittymiselle. Partioaitta haluaakin olla aktiivisesti ja monipuolisesti edistämässä sellaisen tekemistä ja julkaisemista”, kertoo Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth.

Partioaitan henkilökunnalla on todella paljon osaamista ulkoilutuotteista. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä asiantuntevan ja todella pitkään suomalaista ulkoilukulttuuria edistäneen kumppanin kanssa”, sanoo Relaa.comin kehitysjohtaja Markku Jussila.

Relaa.comia tuottaa Ulko Oy. Relaa.comin lisäksi Ulko Oy vastaa monista ulkoilijoille suunnatuista tapahtumista kuten Bicycle Film Festival Helsingistä, Helsinki Adventure Nightistä ja Vapaalaskuiltamista.

www.partioaitta.fi / www.relaa.com

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Partioaitta Oy

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika