Ulkoilma 31.3.2015

Viime syksynä markkinoille tullut Suunto Connected -tuoteperhe tarjoaa täydellisen paketin treenien ja reittien seuraamiseen ja jakamiseen. Tuoteperhe laajeni maaliskuun alussa lanseeratulla Suunto Ambit3 Run GPS-kellolla.

Suunto Ambit3 Run

Ambit3 Run on Bluetooth Smart -yhteensopiva GPS-kello juoksijalle. Se on tavoitteellisen juoksijan lenkkikaveri, valmentaja ja opas, jonka avulla voi suunnitella, kehittyä ja palautua entistäkin tehokkaammin.

Suunnittele harjoituksesi ja selvitä, miten hyvin olet palautunut

Suunto Ambit3 Run -kellon lanseerauksen myötä koko Ambit3 -perheen toiminnallisuudet laajenevat. Suunto work out planner -sovelluksen avulla voi suunnitella Suunto Movescount App -sovelluksessa harjoituksen ja sen sisällön, määrittää harjoituksen tehon ja lepoalueet. Kellon kanssa synkronoitu Movescount-mobiiliapplikaatio mahdollistaa kuulokkeiden avulla harjoituksen aikaisen ääniohjauksen mobiililaitteen kautta.

Uutena ominaisuutena ovat myös pitkän aikavälin juoksukunnon tehokkuuden seuraaminen sekä harjoituksesta palautumisen seuraaminen. Uusi running performance -toiminnallisuus näyttää juoksuharjoittelun edistymistä kuvaavan kehityskäyrän ja kertoo selkeästi kuinka harjoittelu on onnistunut. Harjoituksesta palautumista voidaan seurata uudella pikatestillä ja unenaikaisella testillä, joilla pyritään tuomaan kehityskuvaajalle kattava palautumisen kuvaaja. Ortostaattisella pikatestillä testataan sen hetkinen palautumistilanne.

Smart Sensor -sykemoduuli mahdollistaa harjoituksen tallentamisen harjoituksen aikana

Smart Sensor -sykemoduuli mahdollistaa harjoituksen tallentamisen ilman kelloa. Harrastitpa uintia tai joukkuelajia, jossa kelloa ei voi käyttää, pukemalla Smart Sersor -sykevyön, voit tallentaa tekemäsi harjoituksen. Harjoituksen jälkeen treeni siirtyy langattomasti joko Ambit3-kelloosi tai Movescount-sovellukseen älypuhelimessasi.

Yhteensopivuus Android 4.3+-versioiden kanssa

Movescount-sovelluksella voit muokata Ambit3-kelloasi ja jakaa Movesi liikkeellä ollessasi. Sen avulla voit myös nähdä soitto- ja tekstiviesti-ilmoitukset suoraan kellossa, joten sinun ei tarvitse pysähtyä katsomaan puhelimestasi, kuka soittaa. Voit myös tehdä reitistäsi Suunto Movien, toistettavan videotiedoston. Sovellus on tällä hetkellä saatavana iPhone/iPad-laitteisiin ja sen Android-versio julkaistaan huhtikuussa (vaatii vähintään Android 4.3-version).

Suunto on aloittanut yhteistyön TrainingPeaks -palvelun kanssa

Voit nyt synkronoida Movesi saumattomasti TrainingPeaksiin Movescountiin lataamisen jälkeen. Tämä verkkopalvelu tarjoaa huipputason harjoitteluvinkkejä kestävyysharjoitteluun. Jos olet TP palvelussa, voit yhdistää sen nyt Suunnon kellon kanssa

Suunto Ambit3 Run -kellon suositushinta on 250 € (ilman Smart Sensor -anturia) ja se on markkinoilla maailmanlaajuisesti maaliskuun alusta lähtien.

Lähde: Suunto

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika