Ulkoilma 11.10.2016

60-kymppisiään viettävä kansallispuisto kirii kohti kansainväliset mitat täyttävää luontoaktiviteettipuistoa.


Mainos


Adventure Travel Trade Association (ATTA) -verkoston Chris Doyle on kutsuttu Oulangalle tekemään arviointia kansallispuiston luontoaktiviteettien harrastamisen puitteista ja mahdollisuuksista kansainvälisen asiakkaan näkökulmasta.

Doyle vierailee Oulangan kansallispuistossa ja sen yhteistyöyrityksissä ma-ke 10.-12.10. Hän kertoo havainnoistaan sekä uusimmista luontoaktiviteettimatkailun trendeistä torstaina 13.10.2016 klo 9-12 Metsähallituksen Karhuntassun kokoustilassa.

Tilaisuus livestriimataan Rural Finlandin YouTube-kanavalla, linkki www.youtube.com/channel/UCJgdB-HqV9S7lNT6VieEUhQ/live. Kirjautumalla omalle Google-tilille, pääsee esim. lähettämään kysymyksiä chatin kautta.

Mikä ATTA? Vuonna 1990 perustettu Adventure Travel Trade Association (ATTA) palvelee 1000 jäsentä 80 maassa ympäri maailmaa. Jäseninä matkanjärjestäjiä, matkailujärjestöjä ja toimistoja sekä matkailuyrityksiä jotka ovat kiinnostuneita seikkailumatkailusta. ATTA tutkii ja kouluttaa, promoaa ja tiedottaa seikkailumatkailusta. www.adventuretravel.biz

Lähde: Metsähallitus / Kuva: Minna Koramo


Mainos
xLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika